torsdag 3 januari 2013

100€ om dagen på hästkapplöpning

Jag har tidigare tradat på hästkapplöpning på betfair med goda resultat men som så många andra så slutade det till sist med att jag förlorade en hel del på grund av dåligt med tålamod och disciplin. Det gick helt enkelt "för bra" och jag trodde att jag inte kunde förlora... Dessa tankar är farliga och då slutar det oftast med katastrof.

Men där finns massor av pengar att tjäna på hästkapplöpning då oddsen rör sig otroligt mycket. Det går inte att jämföra med t.ex en fotbollsmatch där oddsen, innan matchen har startat, inte rör sig på samma sätt.

Det är just innan loppen startar som många sports traders gör sina affärer. Jag har kommit i kontakt med en kille ifrån Wales som tjänar runt 6000-8000£ VARJE MÅNAD bara genom att trada på olika hästar innan loppet går igång. Men vill helst inte ha några öppna positioner när loppet går In-Play då detta kan bli en dyr historia för ditt Betfair konto. Då förlitar man sig på turen och det håller aldrig en sports trader på med.

Jag har fått en hel del tips och råd från Waleskillen och jag blev riktigt sugen på att testa själv. Därför gjorde jag det igår och här ser ni mitt resultat.


Jag satt vid datorn i ungefär 45 minuter och lyckades trada in 35€. Det blir en fin timlön.

De flesta brukar gå in i marknaden med 10-15 minuter kvar tills start, men jag "fegade" lite och gick in 1 timme innan. Det är just 1 timme innan som det börjar hända saker och jag har själv sett att man kan hitta hästar som står i 6-7 gånger pengarna för att sedan åka ner till 5 gånger pengarna. Har man då lyckats lokalisera dessa hästar och köpt in sig på 6 eller 7 så kan man tjäna rätt många ticks.

Det svåra är givetvis att hitta hästarna som ska sjunka i odds men med hjälp av tipsen som jag fick så ska jag se om detta kan hålla i längden. Målet är först 50€ om dagen för att sedan successivt komma upp i 100€ varje dag.

I teorin borde det inte ta så lång tid. Jag skulle chansa på 1-2 timmar.

Men som sagt, allt låter bra i teorin så det återstår att se hur det går.

Det stora målet är att trada in så pass mycket pengar så jag kan åka utomlands nästa höst/vinter i en månad. Så jag ska göra allt i min makt för att detta ska bli verklighet :) Hade varit skönt att slippa den svenska vinter och ta en paraply drink vid en härlig strand med blått vatten...

Drömmen finns, nu ska jag bara göra den sann...

2 kommentarer:

 1. Spännande!

  Saknar en blog som handlar om trading på galoppen, som kan vara otroligt lukrativt, men givetvis också svårt.

  Har själv försökt en del tidigare och i de lopp man har disciplin brukar det kunna gå åt rätt håll, men som sagt, det är svårt!

  Jag hoppas det går bra för dig och att du kanske kan komma med lite små tips om hur din källa väljer hästar att trada på!

  //Fredrik

  SvaraRadera
 2. Det är otroligt spännande att trada pre-race på hästkapplöpningen från England och här finns även väldigt mycket pengar att tjäna om man böi duktig på det.

  Jag kommer att skriva om mina tankar och även hur det går. Köpte The Wizard Learning igår och ska läsa igenom det idag. Ska bli spännande :)

  SvaraRadera