onsdag 30 januari 2013

Vilka spelar egentligen ? Media har iallafall noll koll...

Igår så skrev jag i mitt Topptips förslag att Sam Baldock förmodligen inte skulle spela för sitt Bristol City. Men vad hände ? Jo, han startade matchen...

Läste också att Miroslav Klose inte skulle spela för sitt Lazio. Vad hände ? Jo, han spelade för sitt Lazio...

Jag tog även reda på om fler spelare skulle saknas i sina respektive lag och där fanns en hel del. Men de flesta kom till start ändå...

Media borde ha koll på läget tycker man men i 75-80% av fallen så har de fel! Då är inte det inte lätt att vara tippare. Först ska man gå och köpa en kvällstidning för att sedan bli lurad av informationen! Jag köper aldrig någon tidning då all användbar info finns på internet idag.

Jag säger inte att jag hade gjort det, men om jag hade vetat om att Sam Baldock hade spelat för sitt Bristol City så hade jag iallafall övervägt att ha med en 1 på kupongen. Det blir liksom lite skillnad i anfallsspelet när den bäste målskytten spelar... Även fast han inte gjorde mål, så gjorde han säkert någon nytta.

Även i Lazio - Juventus matchen funderade jag på 1X, men då Lazio saknade Klose blev jag lite osäker och fegade men en "helis".

Så med andra ord, jag kommer enbart att gå efter statistik och inte vilka som spelar i lagen. Eller, i vissa fall så måste man ta hänsyn till det. Bra exempel är om Falcao inte spelar för A.Madrid, Ronaldo inte spelar för sitt R.Madrid, Van Persie för sitt M.United osv... Men detta är otroligt viktiga spelare för sina lag och när det gäller The Championship så är det inte lika viktigt... Där spelar inga superstjärnor precis.

Vill man ha stenkoll på vilka som spelar, så ska man vänta med att lämna in sin kupong tills 1 timme före spelstopp. Då brukar startelvorna bli officiella.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar