söndag 13 januari 2013

Tipsförslag Topptipset


Resultat: ÄNTLIGEN !!! 8 RÄTT !!! Utdelningen blev finfina 1903 kr :)


United har en hysterisk form. Man har inte förlorat på 9 raka matcher och i de 3 senaste har man prickat in 10 mål sammanlagt. Minst sagt imponerande. Liverpool har också hittat en bra form genom 2 segrar med 0-3 (QPR) och 3-0 i senaste matchen mot Sunderland. Svårbedömd match men United har blivit för stor favorit. Tror att Liverpool har en chans att störa.

Ännu en otroligt oviss match på förhand. City har bara en förlust på bortaplan och man har kommit igång med målskyttet efter en liten mini svacka. Arsenal har bra form men ser man till lagen som dem har mött är det inga höjdargäng. Tror definitivt inte att City förlorar iallafall.

Hur ska man tänka när två lag möts och den ena inte har förlorat på hemmaplan medans det andra är obesegrat på bortaplan ? Båda har kalasform också. Jag besparar mig huvudbryet och kör "helis". Finns ju inga logiska tankar att gå på.

9 av 9 segrar på bortaplan. Så lyder statistiken för Barcelona den här säsongen. Visst. Malaga är ett bra lag. Det har man visat många gånger. Man slog t.ex Real Madrid på sin hemmaplan för inte så längesen. Men man är inte riktigt redo för den absolut toppen inu. Det visade man i senaste ligamatchen mot Deportivo dör det blev förlust med 1-0...
Barcelona kommer dock inte att underskatta Malaga men jag tror på en ny Barcaseger.

Deportivo har tagit 73% av alla sina poäng på hemmaplan. Men man har samtidigt 0 segrar på bortaplan. De 27%:en innebär 4 oavgjorda matcher. Detta känns som en klockren 1 men eftersom Deportivo vann över Malaga i senaste matchen så kan självförtroendet ha kommit tillbaka. Men 1X borda vara som en helgardering.

2 oavgjorda för Catania på hemmaplan. 0 för Roma på bortaplan. Alla plus jag förväntar sig en målrik tillställning. 1 2 känns mest logiskt så det får det bli.

Juventus åkte på en rejäl snyting mot Sampdoria i senaste matchen. 1-2 förlust på hemmaplan !!! Händer inte ofta. Man är nog rejält taggade till att börja vinna igen men det blir nog inte superenkelt då Parma har 3 raka vinster plus att man inte har förlorat på hemmaplan ännu. Svår match att sia om så det får bli en ny "helis".

Udinese - Fiorentina är dagens tradingspel och där kan ni får mer information.

Systemet landade på 216 kr idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar