torsdag 10 januari 2013

Kampanjerbjudande - 500 kr i rabatt på Fotbollspengar 5.0 i en hel månad !

KAMPANJEN ÄR AVSLUTAD !!!

Jag (Rasmus) som är verksam här på Fotbollstradaren.com värdesätter mina läsare väldigt mycket. Att driva en blogg hade inte varit speciellt kul om ingen någonsin surfade in och läste inläggen...

Därför vill jag nu passa på att ge något tillbaka till er som kanske har blivit intresserad av Fotbollspengar 5.0. För dig som är helt grön så är det just denna produkt som jag använder mig av för att tjäna pengar på fotbollsmatcher. Detta har jag gjort sedan år 2009 med enorm framgång.

Jag erbjuder en unik rabatt på 500 kr till alla som väljer att investera i Fotbollspengar 5.0 mellan den 10 januari till den 10 februari. Denna kampanj gäller alltså i en hel månad men det är endast de 10 första som kommer att få ta del av rabatten. Efter detta så försvinner kampanjen.

De 10 första som köper Fotbollspengar kommer även att få ta del av min E-bok om hur man tjänar pengar på hästkapplöpning på Betfair helt gratis. Boken är i startgroparna (började skriva på den igår) och det är inte helt säkert när den blir klar. Men den kommer att skickas ut via E-Post när den är klar.

Låter intressant, hur går jag tillväga ?


För att ta del av detta kampanjerbjudande så är det oerhört viktigt att du köper ditt medlemskap ifrån sajten http://skattefri-inkomst.se/. Om detta inte görs så kommer man inte att vara berättigad till rabatten på 500 kr.

Nu till det praktiska. Såhär går man tillväga.

1. Som sagt, surfa in på den här sajten och köp ditt medlemskap. 1895 kr (ordinarie pris) kommer att dras från ditt konto.

2. Efter att betalningen är genomförd så skickar du iväg ett mail till tjana-pengar-pa-internet@hotmail.com med samma E-Post adress som du angav vid betalningen.

3. Jag kommer sedan att sätta in 500 kr på ditt konto eller den betalningsmetod du föredrar.

4. KLART !

Inte nog med det, jag erbjuder också full suppport till alla som har frågor och funderingar kring Fotbollspengar 5.0. I början kan det vara mycket nytt att ta in i skallen och då är det inte fel att ha någon som har rätt bra erfarenhet :)

För er som inte vet så ingår där även en hel del andra bonusprodukter när man signar upp ett medlemskap så det är ett otroligt prisvärt erbjudande. Det tycker iallafall jag. Men som sagt, endast de 10 första kommer att kunna ta del av kampanjen. Så det är först till kvarn som gäller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar