torsdag 17 januari 2013

Helgen erbjuder bättre In-Play utbud

Fantastiskt tråkigt In-Play utbud idag! De enda matcherna som är värda sitt namn är Academica - Benfica och Atletico Madrid - Real Betis men där har jag inte lyckats hitta något prisvärt tradingspel.

Då låter man helt enkelt Betfairkontot vila idag och istället laddar man för helgens alla matcher. Ska man bli en duktig sports trader så är en sak väldigt viktig. Man måste välja ut sina dagar och matcher med omsorg. Jag har hört många som tänker ungefär såhär:

"Sju matcher passar in på kriterierna idag (på en av Fotbollspengars metoder) så då tradar jag allihop för att tjäna så mycket pengar som möjligt"

Detta "tänket" är inte särskilt smart. För det är inte så stor chans att man går vinnande ur samtliga matcher. Hur roligt är det att ha kommit upp i 4-5 vinstmatcher för att sedan radera alltihop med de sista två matcherna !?

Att trada matcher samtidigt är ingen bra idè heller. Iallafall inte i början av sin nya karriär. Jag testade detta en lördag kl 16:00 när jag köpt Fotbollspengar 3.0 kommer jag ihåg. Då spelade jag på 5 matcher samtidigt...

Det var otroligt mycket att hålla reda på och ibland måste snabba besluta tas. Det funkade inte alls och jag gjorde onödiga och kostsamma misstag. Bara för att jag ville trada många matcher och VINNA MYCKET...

"När man gapar efter mycket så mister man oftast hela stycket" som ordspråket brukar heta. Det är 100% sant när det gäller sports trading.

Men då hade jag inte BetAngel och Guardian. BetAngel vet väl de flesta vad det är, men Guardian kanske inte så många har koll på. Det är ett inbyggt redskap i BetAngel som "vaktar" alla marknader och kör dem i bakgrunden medans man håller på med annat.

På så sätt kan man enkelt och smidigt trada flera matcher och flera marknader samtidigt. Det har underlättat min trading extremt mycket. Vill du veta mer om hur Guardian fungerar så ska du klicka igång videoklippen här nedanför:Väljer du att investera i BetAngel så utnyttja då Guardian funktionen. Den är riktigt bra!

Som sagt, tradingspel och även Topptipset kommer att publiceras på bloggen under helgen så håll utkik om ni vill vinna skattefria cash på Betfair :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar