lördag 5 januari 2013

Tradingspel nummer 3: Southampton - Chelsea

Tradingmetod: HT/FT-Metoden

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: Här kunde man enkelt gröna ut och ta sin vinst. Det gjorde dessvärre inte jag. Men det vara hyfsat nära en vinst iallafall...

Kommentar/Analys:


Då var det dags för den svårtippade FA-Cupen igen! Alla tippares värsta mardröm... Eller, det är inte riktigt sant. De lite större lagen brukar satsa hårdare på FA-Cupen än Ligacupen. Men iallafall, idag tar Southampton emot Chelsea på sin hemmaarena och hur ska den här fighten sluta då ?

Chelsea är nog rejält revanschsugna efter den snöpliga förlusten mot QPR i förra Premier League omgången. Det var en av nutidens största skrällar inom engelsk fotboll.

Då¨man är utslagna ur Champions League och bara har en mikroskopisk chans att hinna ikapp när det gäller PL titeln så borde man satsa på FA-Cupen. Hade varit roligt med 1 titel även fast att den inte är lika prestigefylld som CL och PL...

Men Southampton kommer inte att ge sig utan en rejäl kamp. Sist lyckades man ro åt sig 1 poäng i mötet med Arsenal och på hemmaplan är man faktiskt riktigt bra. Bara 1 förlust på de 6 senaste matcherna.

Men man ligger pyrt till i Premier League. Man är precis ovanför nedflyttningsstrecket och man kanske inte går in stenhårt för FA-Cupen ?

Men det kvittar, det finns värde i att försöka sig på HT-FT-Metoden och när det finns värde, då måste man bara testa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar