måndag 7 januari 2013

Swing trading - 48€ på 8-10 minuter

Idag så försökte jag mig på swing trading som det så fint kallas för. Själva grejen med swing trading är att man ska föröska lista ut åt vilket håll priset ska gå och sedan kppa in sin på oddset man vill ha. Sedan är det bara att vänta tills oddset sjunker eller höjs. Beroende på om man spelade eller bokade först.

Alla indikationer (dem jag tar hänsyn till iallafall) talade om för mig att hästen Best Boy Barney skulle sjunka i odds. På bilden visas medeloddsen på var jag gick in och ut ur marknaden. Där ser ni även att jag försökte trada på två andra hästar med lite olika resultat.


Det blev "bara" 48€ på den här marknaden. Jag säger "bara" för att jag hade trailing stop påslaget och jag blev utskjuten ur marknaden när oddset drifta uppåt 3 ticks. Sen var det oerhört kul att se på när oddset dök ner till runt 3,3 !!!

Hade jag varit kvar i marknaden då så hade vinsten blivit 150€...

Jag hann även med att scalpa två andra marknader så dagens "lön" blev runt 70€. In dåligt för att ha arbetat i sammanlagt 45 minuter.

Ikväll hoppas jag på mer pengar då Vallecano - Getafe ska spelas.

Om jag får säga det själv så har jag blivit otroligt disciplinerad när det gäller trading på hästar. Det var jag dock inte för något år sedan. Nu går jag in och ut ut marknaden väldigt snabbt och är nöjd över att ha vunnit 1-2 tick.

Givetvis så fungerar inte detta när det handlar om swing trading men då har jag antingen stop loss eller trailing stop med i bilden så jag behöver aldrig vara orolig över att råka ut för några större förluster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar