lördag 5 januari 2013

The Learning Wizard

I förrgår så skrev jag ett inlägg om hästkapplöpning och att jag tänkte börja lite smått med detta. Jag nämde då också en kille från Wales som jag har varit i kontakt med som tjänar riktigt stora pengar på hästkapplöpning varje dag.

När vi chit-chata över Skype igår (han lär mig allt om hästkapplöpning och jag lär han allt om fotboll) så rekommenderade han mig att köpa och läsa E-boken The Learning Wizard.

Det var just den här boken som hade hjälpt han väldigt mycket i början. För en nybörjare är det rätt mycket information som ska in i skallen och i teorin är allting enkelt, men man behöver övning och även material som kan ge bra kunskap.

Tydligen så ska The Learning Wizard vara en riktigt bra E-bok men jag blev en aning tveksam. Han promota boken rätt hårt så antagligen så säljer han den själv eller så tjänar han provision på varje försäljning.

Men det har inte så stor betydelse. Är man inte nöjd när man har köpt boken så kan man lämna tillbaka den och få alla sina pengar tillbaka. Man har 60 dagar på sig att göra detta.

Han har hjälpt mig väldigt mycket och jag har fått information som i vanliga fall hade kostat en hel del pengar. Så jag ska köpa E-boken och se om det finns något nytt och nyttigt att lära sig. Man kan ju aldrig få för mycket kunskap, inte sant ?

Det ska iallafall bli kul och se vad det är för något. Kanske någon som redan har köpt den ? I så fall får du gärna skriva ner en kommentar eller skicka iväg ett mail. Alltid kul och veta vad andra tycker och tänker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar