måndag 21 januari 2013

Vinn 10€ helt riskfritt

10€ är kanske ingen förmögenhet, men om man kan få dem helt riskfritt så är det väl inte så många som tackar nej ?

Jag har precis låst in min riskfria profit ifrån spelbolaget Totesport. Alla nya kunder får ett så kallat free bet på 10€ när man sätter in pengar och satsar 5€.

Givetvis så förlitar jag mig inte på turen. Istället för att riskera att förlora mina 10€ hos Totesport så använder jag mig samtidigt av Betfair. Jag skummade igenom UK hästloppen idag och hittade en häst som man kunde SPELA hos Totesport till oddset 5,5.
Man kunde samtidigt BOKA samma häst hos Betfair till oddset 5,3.

Detta gjorde jag och efter avdragen provision så kommer jag inte att förlora någonting. Kvittar om hästen vinner eller förlorar. Jag hoppas sjävklart på att hästen inte vinner så mina bonuspengar "överförs" till mitt Betfair konto.

Skulle hästen vinna så vinner jag hos Totesport och förlorar hos Betfair. Inget jag vill men det kvittar, då är det bara till att upprepa proceduren tills alla pengar sitter tryggt och säkert på mitt Betfairkonto.

För att kvalificera sig för ett free bet så krävs det att man satsar minst 5€ av sina egna pengar till oddset 2,0 eller högre. Efter att första spelet är placerat så får du tillgång till dina bonuspengar. Det är viktigt att man gör likadant med sitt första spel, annars riskerar du att förlora 5€ helt i onödan.

När du signar upp konto så bör du klicka att du vill ha nyhetsbrev i framtiden till din E-Post adress. Detta för att inte missa några free bets :) För vem tackar nej till gratis pengar !?

Är du inte kund hos Betfair inu så får man just nu 350 kr i bonuspengar om du klickar och signar upp dig på bannern här nedanför.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar