söndag 20 januari 2013

Tradingspel nummer 16: AC Milan - Bologna

Tradingmetod: No4-Strategin

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar:

Resultat: RÄTT !!!

Kommentar/Analys:


Milan, sjua i tabellen mot Bologna, som ligger på en 14:e plats. Ska Milan överhuvudtaget kunna ha någon chans på Champions League platserna till nästa säsong så gäller det verkligen att dem vinner såna här matcher. Efter en svacka så ser det nu riktigt ljust ut. Bara en förlust på de 8 senaste matcherna.

Men det känns fortfarande som om laget saknar en riktigt vass målskytt. El Shaarawy gör det bra och har hittills gjort 14 mål. Inte ett enda har varit på straff. Även Pazzini är rätt vass men det känns ändå tunt sedan Zlatan lämnade. Sist blev det 0-0 borta mot Sampdoria t.ex.

Bologna storvann mot Chievo i förra omgången. 4-0 skrevs siffrorna till. Man är ett ojämt lag. 2 segrar och en oavgjord, sen blev det 2 raka förlust och nu har man hittat tillbaka till vinnarspåret igen. Svårt att säga var man har laget. Men en sak är rätt säker iallafall. Man är riktigt dåliga på att måla när man spelar på bortaplan. Endast 7 mål har det blivit och man har misslyckats att göra mål i 70% av alla sina bortamatcher !

Man har inte heller hållit nollan en enda gång.

Men man försöker vara oerhört kompakta och få med sig en poäng. Detta lyckas väl sådär och oftast blir det 1 eller 2-0 till motståndarlaget när matchen blåses av.

Det kan vi inte minst se på bilden här nedanför. Inte många gjorda och insläppta mål i första halvlek precis...

Bologna spelar riktigt tight i första halvlek!

Känns som om där lär komma in ett par nya kronor på Betfair kontot !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar