söndag 13 januari 2013

Tradingspel nummer 10: Udinese - Fiorentina

Tradingmetod: Falska Favoriter

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Helförsäkring på "resultat 1" och helförsäkring på "resultat 2"

Resultat: KLOCKREN ANALYS !!!

Kommentar/Analys:


Idag tycker jag att tradingmetoden "falska favoriter" verkligen passar in perfekt. Hur jag än vrider och vänder på det så förstår jag inte hur Fiorentina kan vara favorit mot Udinese på bortaplan !? Det ska sägas att jag inte har kollat upp skador eller avstängningar men det kvittar, det är ändå mycket märkligt!

Udinese besegrade Inter i förra matchen med 3-0 på sin hemmaplan. Innan dess hade man 2 oavgjorda och 2 vinster. Man är alltså obesegrade i de 5 senaste matcherna.

Lägg därtill en riktigt fin hemmastatistik som lyder 4-4-1.

Fiorentina då ? Jo, i senaste matchen så skämde man ut sig genom att förlora mot det sämsta laget i hela Serie A enligt mitt tycke. Pescara. Förlust med 0-2 på HEMMAPLAN är fantastiskt dåligt!

Hade jag inte visst bättre så kanske det rör sig om en uppgjord match ? Italienska ligan har ju blivit rätt känt för detta på senare år... Men jag tror att den chansen är rätt liten.

Här skriker jag ut PRISVÄRT SPEL !!!

NEWSFLASH


Blev rätt förvånad när jag tittade på 0-0 oddset i matchen mellan Catania - Roma. I skrivande stund ligger det på 29/30 och det är nog ett av de högsta jag har sett utan att ett lag är skyhög favorit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar