lördag 19 januari 2013

Tradingspel nummer 15: Swansea - Stoke

Tradingmetod: Cashmakermetoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Helförsäkring på "resultat 1" och helförsäkring på "resultat 2".

Resultat: RÄTT !!!

Kommentar/Analys:


Swansea, på en niondeplats i tabellen, mot Stoke, som ligger på en tiondeplats. Här borde man alltså förvänta sig en jämn tillställning.

Swansea har inte bitit i det sura äpplet på 5 omgångar men av dessa 5 matcher har endast en slutat med seger. 1-2 borta mot Fulham. Resten har varit oavgjorda möten. Men det ska tilläggas att man t.ex fick 1-1 hemma mot Man United och nu sist blev det 0-0 borta mot Everton. Det imponerar stort.

Ska man åka och se Premier League fotboll så borde man ALLTID välja bort matcher där Stoke spelar på bortaplan. Laget har oftast bara ett mål i sikte och det är att få med sig 1 poäng. Statistiken talar om för oss att man bara har skrapat ihop 1 vinst på elva matcher. 6 har slutat med oavgjort och 4 gånger har man förlorat.

En annan detalj, som borde vara högst i hela Premier League, är att man i 54,5% av sina bortamatcher, inte har lyckats göra mål. I mer än häften av matcherna så går man alltså mållösa av planen! Sammanlagt så har man gjort 7 mål på hela säsongen...

Sneglar man tillbaka på Swanseas hemmastatistik så kan man utläsa 3-6-2. Med andra ord, 2 lag som gillar att spela oavgjort. Ska man spela Stryktipset eller Topptipset så bör alltså X vara med på kupongen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar