lördag 12 januari 2013

Scibet - Vetenskaplig fakta kring fotbollsmatcher

För att hitta prisvärda tradingspel så brukar jag vanligtvis använda mig av Soccerstats. Det är en kanonresurs där man kan hitta riktigt spännande statistik om i stort sett allt möjligt.

Men när jag satt och slösurfade igår så hittade jag Scibet.com som också är en statistiksida. Men en grej, som jag tyckte var rätt användbar, var att man kunde se hur bra ett lag var på det offensiva respektive defensiva planet i procent. Då ska du titta på "Attack" och "Defense".

Med hjälp av detta så kan man enkelt jämföra lagen som spelar mot varandra. Då kan man också bilda sig en uppfattning om hur matchen kommer att se ut. Ett lag som har en hög attackprocent mot ett lag med en låg defenseprocent innebär oftast att ett lag kommer att hålla i bollen och attackera mest under matchen.

Men denna information så kan man välja ut den bästa och mest logiska tradingmetoden ur Fotbollspengars sortiment för att förhoppningsvis tjäna pengar lite säkrare.

Anyway, jag lär använda mig av Scibet en hel del framöver :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar