onsdag 23 januari 2013

Tradingspel nummer 18: Arsenal - West Ham

Tradingmetod: Nästa-Mål-Metoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Kör samma försäkring som Fotbollspengar använder i sina exempel.

Resultat: HELT OTROLIGT !!!

Kommentar/Analys:


Arsenal fick stryk mot Chelsea i förra matchen med 2-1. Men ett rättvist resultat hade faktiskt varit oavgjort. Arsenal har haft lite otur i de senaste 2 matcherna. Först en tidig utvisning mot Man City och då var den matchen körd. Mot Chelsea missade dem ett jätteläge tidigt på matchen där det borde blivit 0-1 och sen orsakade målvakten i "Gunners" en straff.

Laget har inte vunnit på 3 matcher men innan dess hade man 4 raka vinster.

West Ham har ingen vidare form. 1-1 mot QPR i senaste matchen var inte riktigt bra... 4 mål på de 5 senaste matcherna är inte heller något vidare men gräddet på moset blir ändå att laget endast har lyckats göra 5 ynkliga mål på bortaplan den här säsongen !!! Det är utan tvekan det sämsta facit i Premier League den här säsongen.

I 60% av fallen har man gått mållösa av planen. Man har inte heller vunnit en bortamatch på 5 försök och de 4 senaste har slutat 3-0, 1-0, 0-0 och 1-0.

Tittar vi på historiska möten mellan dessa lag så är det Arsenal kross som gäller. Sen 2007 fram tills 2012 så har Arsenal vunnit 7, 2 har slutat oavgjort och West Ham står utan seger... Målskillnaden är 16-3 i Arsenals favör!

Nästa-Mål-Metoden är riktigt smart och passar in perfekt idag. Inte minst med dessa förhållandena ! En ny tradingvinst är nästintill inristad i sten redan :)

1 kommentar:

  1. Ja Rasmus, jag håller med om att det var helt otroligt men eftersom jag har blivit flera gånger om såna otroliga utvecklingar så fegade jag igår med att spella raka etan(alltså Arsenal vinst). Blev jätte sur men gjorde ingenting efter 0-1 mållet och det lönade sig till slut:) Mycket jobbigare om det är stora summor i spellet eller hur:)Jag känner faktiskt stor förtroende för dig och dina analiser stämmer ofta med mina egna tankar och åsikter.....jag följer det och hoppar på samma trading som du gör....men jag tycker att du borde della med dig lite flera tradingspel under helgen då jag antar att du gör mycket mer än du bloggar om eller hur. Det är jätte kul med det här sida och följa hur det går. Varma Hälsningar!

    SvaraRadera