lördag 19 januari 2013

Topptipset - Vecka 3 - Lördag


Resultat: 8 RÄTT !!! Det blev en utdelning på 1939 kr. Grattis till alla som valde att ta rygg på tipset :) Den här gången stämde alla mina analyser förutom att Liverpool skulle få problem... Blev ju bara 5-0.


Tycker att Liverpool har blivit för stor favorit. Man var nära att få med sig 1 poäng i bortamötet med United men det blev förölust med 2-1. Norwich är inte i någon vidare form och sist blev det 0-0 hemma mot Newcastle. Men det kvittar, för Liverpool är inget lag man håller i handen när det blåser. Tror att dagens "storskräll" kan komma här.

City är befogad favorit mot Fulham. Man har kommit igång riktigt bra och i senaste matchen blev det enkel väg mot vinst när Arsenal fick en man utvisad tidigt i matchen. Fulham spelade FA-Cup match i veckan mot Blackpool och den matchen gick till förlängning innan Fulham kunde vinna. Fulham har helt kommit av sig med sitt fina spel och det ska mycket till om man ska ta poäng i Manchester.

Newcastle var en frisk fläkt i Premier League för en stund sedan. Nu har man sålt strikern Demba Ba till Chelsea och nu ser det plötsligt väldigt trubbigt ut där framme. Reading vände 0-2 underläge mot West Bromwich i senaste matchen till 3-2 seger och det stärker självförtroendet rejält. Känns som en riktigt fin X2 match!

Swansea mot Stoke är ett av dagens 2 tradingspel och det kan ni läsa mer om här.

Harry Redknapp har fått stil på sitt QPR. Han har lärt dem att försvarsspel är väldigt bra att kunna i fotbollsmatcher... Efter 0-1 vinsten mot Chelsea lyckades man knipa 1 poäng i mötet med Tottenham. Laget är på rätt väg! Men West Ham på bortaplan är en svår uppgift så någon ny vinst tror jag absolut inte på.

Wigan - Sunderland är dagens svåraste match. Jag hittar ingenting som jag kan gå på så det får bli en "helis". Kan går precis hursomhelst i den matchen.

Crystal Palace spelade mot Stoke i veckans FA-Cup och efter övertid blev det förlust med 4-1. Jag hade tänkt att sprika ettan rakt av i den här matchen. Det mesta talar för en CP seger. Men Bolton har visat bra form och i veckan slog man ut Sunderland ur FA-Cupen med 0-2 på bortaplan. Känns som om laget är på gång så ett kryss måste med på kupongen.

Burnley är dagens drag enligt mig. Statistiken talar om för mig att en målglad match är att vänta. Jag tror stenhårt på Burnley men jag kör 1 2. Matcher där många förväntar sig en hel del mål brukar inte sluta med kryss och Millwall är ett knepigt lag. Vill man skala ner sitt system till ett 144-raders så rekommenderar jag en säker 2 här. En riktigt rolig och prisvärd spik vill jag säga!

Så, det var alla dagens Topptipsmatcher. Nu är det bara att luta sig tillbaka med en kall öl och invänta guldregnet :) Men det känns som om det kan bli en rätt lätt omgång idag. De flesta favoriterna spelar på hemmaplan och det brukar inte vara ett gott tecken. Men förhoppningsvis har jag hittat skrällarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar