söndag 20 januari 2013

2 platser kvar och SPORTZ ingår tills den 28 februari

8 personer har tagit del av mitt kampanjerbjudande på succéprodukten Fotbollspengar 5.0. Där har även ramlat in ett par mail från personer som redan har börjat tjäna sin första tusenlapp med hjälp av alla metoder och strategier. Riktigt kul att höra och skicka gärna fler såna mail. Alltid kul och läsa om framgångar.

Kampanjen skulle pågå tills den 10 februari men då där bara är 2 platser kvar så lär den avslutas en bit in på nästa vecka skulle jag tro. Så vill man köpa ett medlemskap och samtidigt ta del av rabatten på 500 kr så gäller det att agera. Mer information om kampanjen kan du läsa genom att klicka dig in här.

Fotbollspengar körde även en drive där en annan väldigt populär produkt, SPORTZ, ingick i priset om man köpte innan 24 december. Nu har dem förlängt detta erbjudande så nu ingår SPORTZ fram tills den 28 februari !

Ska man köpa denna produkt separat så kostar den i vanliga fall 4980 kr så man får extremt mycket för pengarna just nu. Andra produkter som också ingår är t.ex SPORTZBOT, Payback Express Turbo 3.0 och tillgång till Greenout sektionen där det finns massor av nytt och spännande att lära sig om sports trading. Det är just här man formar sitt "tänk". Grymt bra resurs enligt mig.

Tradingåret på Betfair har börjat riktigt ljust och snart drar även Champions League igång igen. Men innan dess så ska jag försöka hitta så bra tradingspel som möjligt till mina trogna läsare :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar