lördag 19 januari 2013

Tradingspel nummer 14: Hoffenheim - Mönchengladbach

Tradingmetod: Över/Under 1,5-trading-metoden

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: FEL !!!

Kommentar/Analys:


Det känns som om det är en minikris i Hoffenheim laget. 6 raka förluster och 18 insläppta mål! Framåt så har man endast orkat med 6 mål men då man oftast släpper in 2-4 mål per match så förlorar man allt som oftast...

Man har inte heller någon trevlig hemmastatistik. 2-2-5.

En detalj som jag la märke till rätt snabbt (är rätt ovanligt skulle jag tro) är att Hoffenheim, på 9 hemmamatcher, inte har haft ledningen i halvlek en enda gång. Antingen så har man gått till halvtid med ett kryssresultat eller så har man legat under. Sånt kan sätta sig i huvudet och därför låser spelet sig i första halvlek.

Tittar vi på Över/Under 2,5 mål så dominerar Hoffenheim på att spela matcher som innehåller fler än 2 mål. Hela 88,9% av samtliga hemmamatcher har slutat med 3 mål efter fler. Det är nog högst i Bundesliga skulle jag tippa på. Men det har man inte så stor nytta av då man själva inte gör så många av dessa mål...

Gladare tider hos Mönchengladbach. Sist spelade man 1-1 mot Bayern München på Allianz Arena !!! Grymt imponerande. Man är även obesegrat i de 5 senaste matcherna.

Det är ett disciplinerat lag. Inte minst på bortaplan där man oftast är nöjda med 1 poäng. Iallafall om man ser till statistiken som är 2-5-2.

Precis som när jag tradade på Udinese - Fiorentina så förstår jag inte hur oddssättarna tänker idag. I skrivande stund får man oddset 2,60 på en Hoffenheim vinst hos Betfair. Man får då runt 3,0 på en Mgladbach vinst.

Huh !? Med all den fakta som jag precis har presenterat så verkar detta riktigt märkligt enligt mig.

Jag hoppas kunna hjälpa alla att dra in lite extra stålar i helgen och förhoppningsvis sitter det första tradingspelet säkert :) Det känns iallafall riktigt bra och oddsen är väldigt generösa tycker jag.

Det krävs lite arbete kring att hitta prisvärda spel men när man väll har gjort det så får man nästan alltid lön för besväret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar