lördag 12 januari 2013

Tradingspel nummer 9: Fulham - Wigan

Tradingmetod: Säkerhetsbältesmetoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Halvförsäkring

Resultat: HÄR HADE MAN GOTT OM TID ATT GRÖNA UT :)

Kommentar/Analys:


Efter en tråkig period så återhämtade Fulham sig i senaste matchen mot West Bromwich. En 1-2 vinst satt nog riktigt fint då West Bromwich är ett väldigt svårspelat lag på hemmaplan.

Även Wigan hade en väldigt negativ period bakom sig innan 0-3 vinsten borta mot Aston Villa. Men det följdes upp av en storförlust mot Man United med 0-4... Kanske inte så jättekonstigt när man möter lag av Uniteds kaliber men att släppa in 4 mål på hemmaplan är ändå kasst.

Nu till lite trevlig och användbar statistik. 80% av Fulhams hemmamatcher har slutat med ÖVER 2,5 mål. Wigan är lite sämre, men det är marginellt. 70% av deras bortamatcher har slutat med ÖVER 2,5 mål. Logiken är glasklar. Ett möte mellan dessa lag borde innehålla ett par mål. Om man ser till statistiken vill säga...

Spelet känns sunt så därför kör jag med hög insats. Just "hög insats" innebär 8-10% av bankrullen för min del. Då det är en Premier League match så behöver man inte oroa sig för dålig omsättning. Därför kan man spela med lite högre summor och veta att pengarna kommer att bli matchade.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar