måndag 7 december 2009

Spela på Betfair - Tjäna pengar med hjälp av system.

Summering av gårdagen: Det blev en riktig katastrof på mina spel igår ! De första matcherna gick rätt bra med 2/3 spel som gick in. Men sen gick det verkligen inget vidare !
Det var exakt samma scenario i 3 raka matcher ! Cagliari tog ledningen med 0-1 och sen vände Palermo matchen och vann med 2-1.
Lens tog ledningen med 0-1 och i 18:e minuten fick Boulogne en man utvisad. Då tänker man ju att detta kommer att bli hur enkelt som helst för Lens.... Men Boulogne ville annat och vände matchen till en 2-1 seger.
Flamengo fick det rätt tufft mot Gremio men "som vanligt" gjorde Gremio 0-1 men sen vände Flamengo och vann med 2-1 !!! Helt sanslöst att det blir samma scenario i 3 raka matcher.

BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !


Inte nog med det. Mitt kombispel såg riktigt bra ut när A.Bilbao gjorde 1-0 mot Valencia. Men... Valencia gjorde givetvis 2 mål och vann matchen med 1-2. Kan man ha mer otur??? (A.Bilbao fick en straff i 88:e minuten men BRÄNDE den)

Sammanlagt på mina spel igår blev det en förlust på 431 kronor. Roligare kan man ha. Jag skulle vunnit 430 kronor på kombispelet men ack nej, det fick inte hända.

Jag spelade själv på A.Bilbao - Valencia på kvällen och det gjorde mig lite gladare iallafall. Efter lyckad trading så det ut såhär på min dataskärm.
Jag vann 1366 kronor för Valecia vann ju matchen med 1-2 men efter mina "försäkringar" så vann jag 882 kronor.
Insatsen på denna matchen var 2000 kronor.
Jag spelade med samma metod på denna matchen som jag gjorde i lördags på Wolves - Bolton. "Variant 2 på Cashmakermetoden"
Det är min favoritmetod och jag har vunnit massor av pengar tack vare att Fotbollspengar har lärt mig hur man gör. Det tackar jag för !!!

Jag spelade även på en match till på söndagen med "Fotbollspengars huvudsystem" men denna gången gick det lite sämre. Det blev en total förlust på 288 Kronor. Det gick helt enkelt inte som jag hade tänkt mig och det händer ibland. det får man ta. Men jag arbetade hela matchen och fick ner min förlust till 288 kronor fast att jag satsade 1500 kronor på matchen. Det är riktigt bra !
Matchen som jag spelade på var Villareal - Getafe.
Ibland går det inte som man hade tänkt sig, men det bästa är då att man kan få ner sin förlust på en lagom nivå. Allt finns att lära sig i Fotbollspengars material.

Nu är det dags för speltipsen ! Jag har lite att ta igen nu efter gårdagens förlust.

BLOGGENS STARTDATUM: 30 OKTOBER 2009

STARTKAPITAL: 5000 KRONOR

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIRKONTOT: 5654 KRONOR

(Topptipset,Powerplay och Kombispel räknas inte in i BETFAIRKONTOT)"SPELTIPSEN MÅNDAGEN DEN 7 DECEMBER 2009"


Match: Erciyesspor - Altay. Start: 19:00. Tips: 2. Odds. 1,90. Insats: 60 kronor.

Kommentar: Här ska det vara stor klasskillnad ! Hemmalaget släpper in väldigt mycket mål och det defensvia spelet måste bli mycket bättre om det inte ska bli degradering. Altay är ett riktigt härligt lag att titta på. Jag har sett laget på nätet för 2 ongångar sedan och det är offensivt tänkande som gäller ! Det är kul att se och denna matchen kommer dem att vinna.


Match: Greuther Fürth - Aachen. Start: 20:15. Tips: Använd er av ÖVER/UNDER 3,5 mål på Betfair. SPELA att det bli UNDER 3,5 mål. Odds: 1,41. Insats. 400 Kronor. (LÄS LÄNGST UPP I HÖGERSPALTEN OM HUR DU SKA TRADA PÅ MATCHEN)

Kommentar: "Fürth" har inte vunnit på 4 försök i Bundesliga 2 och formen är inte bra. Laget har dragits med skador men till denna matchen är 1 mittback och en mittfältare redo för spel igen.
Aachen åkte på en tung förlust mot bottengänget Rot-Weiss Ahlen i senaste matchen och det sved nog ordentligt. Det känns som om den här matchen kommer att bli målsnål för inget av lagen har egentligen råd att förlora igen. Tufft och tight.


Inte så mycket matcher att välja på idag så detta blir dagens speltips.

LYCKA TILL !

BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !

Gå till Betfair.com

Jag är professionel Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Allt Inom Spel Och Dobbel Hittar Du Här

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av denna webbsida varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

2 kommentarer:

  1. Hallå. En stilla undran. Vad sätter du för vinstchans på Altay ikväll? Vilket spelvärde har dem i din bok?

    SvaraRadera
  2. Tjena :)

    Jag tycker att där är stor klasskillnad mellan lagen och oddset 1,90 anser jag väldigt bra. Därför satsar jag 60 kronor.

    MVH Rasmus

    SvaraRadera