onsdag 9 december 2009

Nya Champions League matcher idag - Trada på Betfair och vinn pengar !

Summering av gårdagen: Det blev rätt bra till slut igår. Mycket tack vare draget som jag hittade i FA Cupen. Accrington vann med 0-1 och där drog jag in 300 kronor ! Barnet var urusla säger rapporterna.
A.Madrid var totalt värdelösa och förlorade välförtjänt med 0-3. Därmed blev det 70 kronor i förlust på den matchen.
Min trading på Chelsea - APOEL Nicosia blev 6 minuter lång ! Då gjorde nämligen APOEL mål och då trada jag ut omedelbart ! Det kändes som om Chelsea inte skulle gå mållösa av planen... Hade Chelsea gjort första målet hade jag legat kver med min satsning men det kändes väldigt osäkert med ett APOEL mål i 6:e minuten ! Det blev en förlust som såg ut såhär på matchen.Aldrig kul att förlora med det är bättre att förlora 114 kronor än 500 kronor. Man måste alltid spela förnuftigt.

Det blev även vinst på Maccabi Haifa - Bordeaux. Bordeaux gjorde mål i 10:e minuten och oddset gick ner till 1,16 tror jag det var. Då kunde jag göra en "Greenout" och vinna hur det än går. Jag hade kunnat vänta för där behövdes ju bara ett mål till för att vinna vadet, men jag tycker att när man kan "gröna ut" och vinna. Så ska man göra det. Även fast vinsten blir mindre. (Där blev inte fler mål i matchen heller)
Det gjorde jag och då såg det ut såhär:Sammanlagt på alla matcher blev där en fin vinst på 143 kronor. Inte helt fel !
Jag är ändå i sorg, Juventus åkte på en tung förlust mot Bayern München och får spela i Europa League...... "Den Gamla Damen" har tagit farväl av Champions League för den här gången.

Middlesbrough är väldigt ojämna ! 1-5 vinst i lördags och igår 0-3 förlust... Ehhh?
Kombispelen blev inte så lyckade igår men idag är det Champions League igen ! Revansch?

Det är även Topptipset ! Jag har laddat med dragen och analyserna !

SPELTIPSEN ONSDAGEN DEN 9 DECEMBER 2009"

BLOGGENS STARTDATUM: 30 OKTOBER 2009

STARTKAPITAL: 5000 KRONOR

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIRKONTOT: 5913 KRONOR

(Topptipset,Powerplay och Kombispel räknas inte in i BETFAIRKONTOT)


Match: Al Ahli v Auckland City. Start: 17:00. Tips: BOKA Al Ahli. Odds: 1,56. Insats: 50 Kronor. (Risken blir 28 kronor)

Kommentar: Kanske lite udda val av match men jag tycker att den här är prisvärd.
Al Ahli har inte spelat en tävlingsmatch sen 20/05/09. Det är inte så lätt att bara gå ut och vinna efter ett sånt långt uppehåll.
Auckland City har 5 vinster på de 6 senaste matcherna så formen är där inget fel på. Men hur bra kvalité är där på den australiska ligan egentligen? Men ändå, detta är värt en liten slant.
Matchen kommer att gå In Play så om Auckland gör mål eller om det står 0-0 till halvtid så tradar jag ut. Bättre att ta vinsten då för jag har märkt att många lag vänder matchen till 2-1 eller 1-2...


Match: Dinamo Kiev - Barcelona. Start: 20:45. Tips: ÖVER/UNDER 3,5 mål. SPELA att det bli UNDER 3,5 mål. Odds. 1,40. Insats: 500 Kronor. (LÄS OM HUR DU SKA TRADA PÅ MATCHEN LÄNGST UPP TILL HÖGER)

Kommentar: Dinamo Kiev är väldigt organiserade och har kanske inga världstjärnor i laget men är väldigt samspelta. Inte många misstag görs och även vädret gynnar "Dinamo". Men rapporterna säger att det inte ska snöa eller vara minusgrader till kvällens match.
Barcelona behöver ingen närmare presentation. Idel världstjärnor återfinns i laget och där är inget fel på "Barcas" form. Dinamo Kiev måste gå för vinst men jag tror att laget börjar försiktigt i den här match. Barcelona blir bara utslagna om det blir 3-0 till Dinamo Kiev och hur stor är den chansen? Det blir en tight match.


Match: Inter - Rubin Kazan. Start: 20:45. Tips: BOKA Inter. Odds. 1,54. Insats: 50 Kronor (Risken blir 27 kronor)

Kommentar: Inter har inte visat någon strålande form och i den senaste ligamatchen blev det förlust mot Juventus med 2-1. Laget kommer givetvis att sikta på seger ikväll men jag tror att det kommer inte att bli så lätt som oddsen sitter.
Rubin Kazan har visat att laget kan spela grymt bra i sina bästa stunder !
"Rubin" har chans att ta sig vidare och kommer att göra allt i sin makr för att göra det. Jag spelar likadant som på första matchen här. Blir det 0-1 tradar jag ut till en vinst eller om det står 0-0 till halvlek. Gör Inter mål så gör jag inget.


Match: Standard Liege - AZ Alkmaar. Start: 20:45. Tips: 1. Insats: 60 Kronor.

Kommentar: "Standard" måste gå för vinst samtidigt som man får förlita sig på att Arsenal vinner över Olympiacos. Men även om det inte går så vill laget knipa Europa League platsen (Den som blir 3 i gruppen får spela där). AZ Alkmaar är i inget vidare form och i helgen blev det en onödig förlust mot Vitesse i den inhemska ligan. Tror inte att laget orkar stå emot Standard Liege i 90 minuter.


Jag kommer att lägga ut mitt förslag på Topptipset om någon timme.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar