torsdag 3 december 2009

Liten förlust igår - Idag ska man tjäna pengar på Europa League matcherna !

Summering av gårdagen: Jag brukar ha stora problem med Europa League och igår var inget undantag precis...
Först måste jag bara börja med AEK Athen - Everton ! Det var den sämsta matchen jag någonsin sett i helt mitt liv ! (Jag överdriver inte) Det beror till stor del på att det regnade ordentligt hela matchen och lagen hade gjort 3 spelarbyten innan 30 minuter hade spelats på grund av skador. Det är grymt jobbigt att springa på en sån plan.
Men Everton vann matchen med 0-1 efter mycket tur, helst i andra halvlek. Topptipset gick åt skogen redan då ! (Ska kolla upp väderförhållande nästa gång).
Det blev ingen succé på Topptipset ändå, fick fel på rätt många tyvärr. Utdelningen blev hyfsade 1700 kronor ungefär men det var bara för att Blackburn fick 2-2 mot Chelsea. (Blackburn vann sedan på straffar).
Där ser ni hur grymt bra Topptipset är ! I 7 matcher vinner favoriter (Undantag Everton) och ändå kan den som får 8 rätt casha ut 1700 kronor ! Hittar ni ett bättre spel så kan ni gärna höra av er.

Båda kombispelen gick inte heller bra, fick 1 rätt på båda bara.
Mina expertspel såg bra ut tyckte jag men sen gick det mesta fel. BATE var nära 2-2 mot Benfica i slutet men fick inte riktigt till det. Arsenal spelade bra i början sen visade Man City att laget ska dock inte räknas ut ! Hamburg gjorde 2 snabba mål i början på andra halvlek mot Rapid Wien och det stängde den matchen. Marcus Berg gjorde ett efterlängtat mål ! Det var kul iallafall :)

Sammanlagt igår på expertspelen blev där en förlust på 55 kronor. Där ser ni också hur effektfullt det kan vara att BOKA lag. Jag förlorade på 3 matcher och vann på 1 match. Ändå blir förlusten "bara" 55 kronor. Det är riktigt bra :)

Den första matchen som jag skulle spela på igår klockan 12:30 blev flyttad till idag. Så den kommer bland mina speltips idag.

BLOGGENS STARTDATUM: 30 OKTOBER 2009

STARTKAPITAL: 5000 KRONOR

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIRKONTOT: 6309 KRONOR

(Topptipset,Powerplay och Kombispel räknas inte in i BETFAIRKONTOT)

"SPELTIPSEN TORSDAGEN DEN 3 DECEMBER 2009"

Match: Pirin Gotse Delchev - Litex Lovech. Start: 12:30. Tips: BOKA Litex Lovech. Odds: 1,14. Insats: 70 Kronor. (Risken blir 10 kronor)

Kommentar: Hemmalaget spelar i andra ligan i Bulgarien och här handlar det om den Bulgariska Cupen. Nu kommer ett av Bulgariens bästa lag på besök och jag tror att hemmalaget är laddat till tusen. Det skräller rätt så ofta i såna här cuper så oddset på att BOKA bortalaget måste bara synas !


Match: Austria Wien - A.Bilbao. Start: 19:00. Tips: 2. Odds: 2,28. Insats: 50 Kronor.

Kommentar: "Wien" har inte speciellt bra form och med tanke på att laget är tvingat att vinna denna matchen så kommer "Bilbao" få en massa kontringslägen att utnyttja. A.Bilbao har gjort det riktigt bra. Laget spelade 1-1 mot sjävaste Barcelona för 2 omgångar sedan i Primera Division. I helgen besegrade man Almeria på bortaplan med 1-4 !!! Så formen är där inget fel på. Prisvärd "tvåa" !

Match: Toulouse - Partizan Belgrad. Start: 19:00. Tips: Använd er av ÖVER/UNDER 3,5 mål på Betfair. SPELA att det blir UNDER 3,5 mål. Odds: 1,46. Insats: 200 Kronor.

Kommentar: Toulouse måste helst vinna om laget ska ha någon chans till fortsatt spel i Europa League. Men franska lag är inte kända för sina "målkalas" precis.
Partizan Belgrad är helt borta från fortsatt spel i EL och har bara äran att spela för. Jag tror ändå att laget kommer att spela bra och Toulouse kommer inte att riskera något i början av matchen. Men jag är lite osäker ändå så det får bli en liten insats i denna matchen. (LÄS OM HUR JAG TRADAR PÅ ÖVER/UNDER 3,5 MÅL LÄNGST UPP I HÖGERSPELATEN) Jag spelar ALDRIG att det ska bli UNDER 3,5 mål och sen hoppas på turen och väntar hela matchen ut... Det får "Gamblers" hålla på med. Jag är Sport Trader.


Match: Galatasaray - Panathinaikos. Start: 21:05. Tips: X. Odds: 3,4 Insats: 30 kronor.

Kommnentar: Galatasaray är redan klara för avancemang i EL. Laget kan spela avslappnat men vill samtidigt bli etta i gruppen. Panathinaikos ligger en poäng efter Galatasaray och behöver också en poäng för att vara på den säkra sidan. Jag tror att detta blir en rätt avslagen match som slutar 0-0 eller 1-1 ?

Match: Sporting Lisbon - Heerenveen. Start: 21:05. Tips: BOKA Sporting Lisbon. Odds: 1,63. Insats: 50 Kronor. (Risken blir 31 kronor)

Kommentar: "Sporting" har haft rätt mycket tur i sina Europa League matcher. Laget har inte "tagit ut sig" i onödan precis. Nu behöver inte laget vinna för dem är så gott som klara för avancemang. Nu möter dem "hungriga" Heerenveen som behöver en vinst. Tror att det motiverat lag vinner eller "kryssar" mot ett omotiverat i denna matchen. Spelvärt BOKA odds !

Match: Ventspils - Hertha Berlin. Start: 21:05. Tips: BOKA Hertha Berlin. Odds: 2,40. Insats: 100 Kronor. (Risken blir 140 Kronor)

Kommentar: Ventspils ifrån Lettland har imponerat på mig ! Jag trodde laget skulle förlora mot Sporting Lisbon stort men har fått med sig 1-1 på bortaplan och sen en knapp förlust med 1-2 på sin hemmaplan. Laget har kapacitet !
Jag borde inte spela på Hertha Berlins matcher, har svårt för detta laget. Jag trodde på laget i helgen när dem mötte Frankfurt på hemmaplan men som vanligt svek "Hertha" och förlorade med 1-3 . Jag tycker att Hertha Berlin är ett av Europas sämsta lag om man jämför med dem mer kända ligorna i Europa. Ett grymt taggat hemmalag förlorar inte denna matchen !

"KOMBISPEL PÅ BETFAIR"

FC Köpenhamn - CFR Cluj: 1
Galatasaray - Panathinaikos: BOKA Panathinaikos.
Austria Wien - Ath Bilbao: BOKA Austria Wien.

Sammanlagt Odds: 2,91. Insats: 70 Kronor. Eventuell Vinst: 134 Kronor.

Idag ska jag ha min revansch ifrån gårdagens förluster ! Tycker att alla spelen idag känns riktigt bra och jag har verkligen "gått på djupet" i alla mina matchanalyser :)

Idag är det torsdag och det betyder Powerplay !!! Jag kommer att lägga ut mitt Powerplay tips om någon timme så häng med då :)

LYCKA TILL !

Gå till Betfair.com

Jag är professionel Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Allt Inom Spel Och Dobbel Hittar Du Här

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av denna webbsida varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

4 kommentarer:

 1. Infantilt språkbruk och tragiska tips... Vet du vad spelvärde är? Känns pinsamt att kalla sig trader när man gör 20 kronor per match. Gör om gör rätt!

  Oscar

  SvaraRadera
 2. Som du säkert borde förstå så spelar jag inte bara på dessa matcher. Jag försöker att hitta matcher som andra människor kan ha nytta av. Jag spelar för väldigt stora summor och med system som jag har lärt mig ifrån Fotbollspengar. Men dessa kan jag inte lägga ut på min blogg. Många människor har inte ett så stort startkapital så att jag inte satsar så mycket här är på grund av det.

  MVH Rasmus

  SvaraRadera
 3. Till Oskar: Det är väl bättre att man vinner 20kr säker än att man vinner 100kr osäker? Jag tycker att det är jätte bra att det är så små summor för det känns mer rimmligt, man måste ju börja någon stans.

  (Forsätt med de bra tipsen Rasmus!)

  MVH Ida

  SvaraRadera
 4. Alla har varit nybörjare från början och även jag, Jag vet hur man tänker. man vill inte riskera för mycket. Jag hade kunnat sätta 500 kronor på varje match men då hade det inte varit kul att spela. Då hade det bara varit pressande och det vill jag inte. Spel ska vara ett nöje. Tack för det Ida :)

  MVH Rasmus

  SvaraRadera