onsdag 30 december 2009

Det blir Powerplay ikväll !

ERBJUDANDE !!! Alla som köper Fotbollspengar från min länk får 50 SEK från mig ! Jag är säker på att du kommer att tjäna bra med pengar med hjälp av Fotbollspengar så jag ger dig personligen 50 SEK. Inga frågor och inga konstiga krav, du får 50 SEK. När du har köpt det så skickar du ett mail till mig så sätter jag in 50 SEK på ditt konto !
Detta erbjudande går ut den 31 december 2009.


KÖP FOTBOLLSPENGAR---> www.Fotbollspengar.se

Det blir ett Powerplay tips ifrån min sida idag. Jag tänkte först spela Topptipset men det visade sig att 3 matcher ska lottas och det blir inte så extremt kul då... Då kan man lika bra spela Lotto.
Jag kör in ett Powerplay och ser hur det går :)

POWERPLAY

Spela POWERPLAY på Svenskaspel.se !


1. Brynäs - Linköping X 2
2. Färjestad - HV 71 2
3. Rögle - Djurgården X 2
4. Skellefteå. - MODO 1
5. Södertälje. - Frölunda 1 X
6. Timrå - Luleå X 2
7. Oskarshamn - Växjö Lakars 1 X
8. Örebro HK - Mora X 2

Spela POWERPLAY på Svenskaspel.se !


LYCKA TILL IKVÄLL :)

BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !


Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av denna webbsida varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 150 kr och satsa på valfri fotbollsmatch. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar