lördag 12 december 2009

Lördagens speltips + Kombispel. Vinn pengar på Betfair !

Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 150 kr och satsa på valfritt Champions League spel. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka.Summering av gårdagen: Det blev "som vanligt" i första matchen. FC Zwolle tog ledningen i 7:e minuten men sen blev det givetvis 2-1 till det andra laget... Otroligt att det alltid blir likadant.
Leverkusen kunde bara hålla nollan i 8 minuter ! Sen gjorde inte Hertha Berlin fler mål. Jag har stora problem med det laget ! Men skam den som ger sig ;)
Tråkig dag igår med 100 kronor i förlust men det tar man lätt igen idag ! Lördag innebär mycket spelobjekt att välja bland men jag har bara hittat det bästa :)

Övrigt: Jag har bestämt mig nu, det blir en NBA/NFL blogg/websida ! Jag har fått positiv respons så det gör mig motiverad att fullfölja det :) Jag ska fixa med domännamn och webbhotell sen kommer jag att informera er när det är dags för invigning av blogg/webbsidan :)


BLOGGENS STARTDATUM: 30 OKTOBER 2009

STARTKAPITAL: 5000 KRONOR

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIRKONTOT: 5728 KRONOR

(Topptipset,Powerplay och Kombispel räknas inte in i BETFAIRKONTOT)


"SPELTIPSEN LÖRDAGEN DEN 12 DECEMBER 2009"

Match: Stoke - Wigan. Start: 13:45. Tips: Använd dig av "Båda lagen gör mål?". SPELA NEJ. (Båda lagen gör inte mål) Odds: 1,95. Insats: 50 Kronor.

Kommentar: När Stoke spelar så handlar det nästan alltid om 1-0, 0-1 eller 0-0. Jag tror att det blir samma visa den här gången. Motståndet passar perfekt.
Liam Lawrence kan ha drábbats ab svininfluensa enligt rapporter ifrån Stokes hemsida. Han har inte tränat på ett bra tag och hans medverkan är högst osäker i hemmalaget. Dean Whitehead är tillbaka och det är en bra förstärkning.
Wigan har hämtat sig efter 9-1 förlusten mot Tottenham och har spelat bra sen dess även fast det blev förlust i senaste matchen mot Birmingham. Wihan har frågetecken för Chis Kirkland sopm vaktar målet.
Jag tror att det ska mycket till om båda lagen ska näta i denna matchen. 1,95 är ett hyfsat odds :)


Match: Nurnberg - Hamburg. Start: 15:30. Tips: 2 Odds. 2,20. Insats: 70 Kr.

Kommentar: Hamburg har två av de offensivt viktigaste spelarna tillbaka till startelvan och det är nog tur det, laget har inte sett bra ut på det offensva planet på sistone. Spelarna som kommer tillbaka är Mladen Petric och Eljero Elia.
Det kommer att ge en helt annan tyngd till Hamburg.
Hamburg har inte förlorat en enda match på bortaplan och Nurnberg har endast lyckats vinna två matcher på sin hemmaplan. Jag tror att Hamburg kommer att vinna den här matchen komfortabelt. Marcus Berg nätar !


BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !


Match: Birmingham - West Ham. Start: 16:00. Tips: Använd dig av "Oavgjort (Inget Spel). SPELA 1. Odds: 1,65. Insats: 100 Kronor.

Kommentar: Birmingham har 4 vinster och 2 oavgjorda på de 6 senaste matcherna och laget har fått den bästa starten någonsin ! Ligger för tillfället på en nionde plats i tabellen.
West Ham ligger bara 1 poäng över det fruktade "strecket" och behöver alla poäng dem kan få. Men idag saknar laget Carlton Cole, (Bästa spelaren i West Ham) Luis Boa Morte, Hines och Behrami. Matthew Upson har dragits med en ljumskada men är tillgänglig för spel. Det ät tunga pjäser som West Ham måste avvara och det blir svårt att vinna mot ett formtoppat Birmingham. (Insatsen tillbaka om det bli X)


Match: Barcelona - Espanyol. Start: 20:00. Tips: Använd dig av ÖVER/UNDER 3,5 mål. SPELA ÖVER 2,5 mål. Odds. 1,57. Insats: 100 Kronor.

Kommentar. I ett laddat Barcelona derby där målchanser avlöser varandra får man 1,57 på ÖVER 2,5 mål ! Guldodds eller??? Jag tycker det och det är verkligen prisvärt. Detta är även årets sista ligamatch för lagen så det känns som om det kommer att bli åka av från start ! Leo Messi saknas i "Barca" och det är givetvis ett stort avbräck men i laget finns där ju rätt hyfsade spelare...
Barcelona blev klart för avancemang i Champions League i veckan efter en tuff match mot Dynamo Kiev. Förutom Messi har "Barca" en frisk trupp att tillgå.
Espanyol är krislaget nummer 1 ! Laget blev utspelade mot R.Santander i förra matchen och det är verkligen krisstämpel på laget.
Till denna matchen saknas viktiga spelare som De La Peña, Tamudo och Callejon missar matchen. Även Santu Colma och David Garcia är två högst osäkra kort.
Med detta sagt kommer det bli svårt för Espanyol. 4-0 igen???

"DAGENS AVSLAG"

Sunderland - Portsmouth. Här har Sunderland blivit rätt stor favorit med odds på 1,80-2,00. Men jag tror att det är en favorit i fara.

1. Portsmouth vann förra gången på länge och självförtroendet stiger.
2. Portsmouth är inte lika skadedrabbat längre, Bouba Diop, Mokoena och David James är återställda.
3. Sunderland är inne i en tung period med massor av skador + avstängningar.
4. Phil Bardsley och Kieran Richardson är avstängda. Anton Ferdinand, George McCartney (tveksam), Bolo Zenden, Craig Gordon, John Mensah och Lee Cattermole är skadade.

Ni ser själva att den här matchen inte är en prisvärd 1. Jag tror att Sunderland får stora problem och skrällen blir ett faktum tror jag. Men jag spelar inte på den, det är för osäkert."KOMBISPEL PÅ BETFAIR"

Bochum - Bayern München: 2
Nurnberg - Hamburg: 2
Sporting Lisbon - Leiria: 1

Sammanlagt Odds: 4,39. Insats: 200 Kronor. Eventuell Vinst: 658 kronor.

Jag kommer att lägga ut mitt förslag på Topptipset om 30 minuter. Jag tycker verkligen att du ska rygga mitt Topptips idag för jag har "störtskön feeling" idag ! Det blir 8 rätt och riktigt fin utdelning känns det som :)

LYCKA TILL !


Gå till Betfair.com

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av denna webbsida varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar