söndag 20 december 2009

Vinn pengar på fotboll !

ERBJUDANDE !!! Alla som köper Fotbollspengar från min länk får 50 SEK från mig ! Jag är säker på att du kommer att tjäna bra med pengar med hjälp av Fotbollspengar så jag ger dig personligen 50 SEK. Inga frågor och inga konstiga krav, du får 50 SEK. När du har köpt det så skickar du ett mail till mig så sätter jag in 50 SEK på ditt konto !
Detta erbjudande går ut den 31 december 2009.


KÖP FOTBOLLSPENGAR---> www.Fotbollspengar.se

Summering av gårdagen: Det började illa med Fortuna Düsseldorf (2-1 till Hansa Rostock) men efter den tröga starten blev där 3 vinstspel + 1 inställd match.

Jag hade lite tur i Bristol City - Reading ! Reading gjorde kvitteringsmålet i den 90:e minuten. Men det räknas ju också ;)

Fiorentina - Milan blev inställd pga snöoväder i Italien.

Sammanlagt på mina spel så blev där en vinst på 40 kronor.

På Topptipset blev där förlust tack vare att Blackpool - West Bromwich blev lottad till ett X plus att Blackburn - Tottenham blev 0-2. Men jag fick rätt på Fulham ! Det är ingen större merit när man inte får 8 rätt.


BLOGGENS STARTDATUM: 30 OKTOBER 2009

STARTKAPITAL: 5000 KRONOR

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIRKONTOT: 5657 KRONOR

(Topptipset,Powerplay och Kombispel räknas inte in i BETFAIRKONTOT)

SPELA PÅ SERIE A, PRIMERA DIVISION, PREMIER LEAGUE ELLER NÅGOT ANNAT EVENEMANG ! - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !

"SPELTIPSEN SÖNDAGEN DEN 20 DECEMBER 2009"

Match: Oberhausen - Bielefeld. Start: 13:00. Tips: 2. Insats: 75 Kronor. (BETFAIR)

Kommentar: Oberhausen är ett av de sämsta lagen i Bundesliga 2. Laget har 6 raka matcher utan en enda poäng och man har inte lyckats göra mål de 3 senaste. Spelmässigt ser det absolut inte bra ut heller. Laget behöver en "striker" längst uoo som kan fördela bollarna och göra mål.
Bielefeld har ingen toppform precis och på de 6 senaste matcherna har man bara lyckats skrapa ihop 2 poäng men ändå ligger man på en fjärdeplats... Förra matchen såg spelet bättre ut och kommer man upp i samma klass som då ska det vara en enkel seger. Oberhausen får inrikta sig på försvarsspel. 0-2 ?

Match: Newcastle - Middlesbrough. Start: 14:00. Tips: 1. Odds: 1,83 Insats: 75 Kronor (BETFAIR)

Kommentar: Newcastle är i riktigt fin form och på de senaste 7 matcherna har laget 6 vinster ! Det imponerar stort. Det defensiva såsom det offensiva spelet är väldigt stabilt och jag tror att det ska mycket till om Middlesbrough ska kunna rubba Newcastle på deras hemmaplan. Tränarbytet i Middlesbrough gav inte någon större effekt och laget letar febrilt efter formen. Spelvärd 1 !

Match: Livorno - Sampdoria. Start: 15:00. Tips: 1x (Dubbelchans) Odds: 1,46 Insats: 100 Kronor. (BETSAFE)

Kommentar: Livorno spelade väldigt bra mot Catania förra helgen och i veckan spelade laget mot Inter på bortaplan. Det blev en förlust med 1-0 men det såg bra ut på planen. Dessa båda lag har möts i Coppa Italia för inte så längesen och då vann Livorno på bortaplan med 1-2 . Sampdoria är inte alls i form och har inte vunnit på de 4 senaste. Jag tror inte trenden bryts mot Livorno som är svårspelade på hemmaplan.

Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 150 kr och satsa på valfri fotbollsmatch. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka.


Match: Villareal - R.Santander. Start: 17:00. Tips: Använd dig av "Villareal håller nollan" SPELA NEJ. (Villareal håller INTE nollan) Odds: 1,65 Insats: 110 Kronor. (BETFAIR)

Kommentar: Villareal är ett lag som tänker offensivt. Det är nästan full fart framåt i varje match och det innebär att man släpper in en hel del mål också. R.Santander är inte alls ofarliga och har vassa avslutare. Jag tror att Santander gör 1 mål iallafall.

Match: Deportivo - Valencia. Start: 21:00. Tips: 1. Odds: 2,84 Insats: 56 Kronor (BETFAIR)

Kommentar: Deportivo spelade inte bra mot Almeria förra helgen men fick ändå med sig 1 poäng och det var starkt. Innan dess spelade man en fin fotboll och var nära att knipa en poäng mot Barcelona.
Valencia tror jag är på väg ner i form. Innan Real Madrif matchen hade laget 14 raka utan förlust och med en sån trend bör en negativ trend vara på väg. Laget spelade även Europa League match mot Genoa och det tog nog på krafterna. Spelvärd 1 !


Jag kommer att lägga ut mitt Topptips förslag inom kort.

Vill ni ha fler fotbolls tips utan analyser så hittar ni dem HÄR

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av denna webbsida varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar