söndag 27 december 2009

Fotbollstips och hur man tradar på Betfair.

ERBJUDANDE !!! Alla som köper Fotbollspengar från min länk får 50 SEK från mig ! Jag är säker på att du kommer att tjäna bra med pengar med hjälp av Fotbollspengar så jag ger dig personligen 50 SEK. Inga frågor och inga konstiga krav, du får 50 SEK. När du har köpt det så skickar du ett mail till mig så sätter jag in 50 SEK på ditt konto !
Detta erbjudande går ut den 31 december 2009.


KÖP FOTBOLLSPENGAR---> www.Fotbollspengar.se

St Johnstone gjorde sitt jobb och tog en 1-3 seger mot Motherwell igår. Wigan spelade nästan ut Blackburn i andra halvlek och förtjänade ett 2-1 mål. Men matchen slutade 1-1.

Inte mycket matcher att välja på idag men jag har hittat något som är värt att slänga in lite slantar på iallafall :)

"SPELTIPSEN SÖNDAGEN 27 DECEMBER 2009"

Hibernian - Rangers. (13:00) Speltips: 2 Odds: 2,10 Insats: 100 Kronor.

Kommentar: Hibernian har inte förlorat på evigheter och det är bara en tidsfråga innan där kommer en reaktion ! Laget har lite avstängningar som stör till den här matchen.
Rangers har verkligen kommit igång på allvar i ligan och det var nog spel i Champions League som tog på krafterna innan. Nu övertygar laget stort spelmässigt och målmässigt. Jag tror att Rangers vinner den här matchen relativt säkert. Oddsen är riktigt bra ! Andra bolag ligger på 1,80 medan Betfair har 2,10 !

BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !

Hull - Manchester United. (17:00) Speltips: Använd dig av ÖVER/UNDER 3,5 mål på Betfair. Spela UNDER 3,5 mål. (LÄS OM HUR DU SKA TRADA PÅ ÖVER/UNDER 3,5 MÅL I HÖGERSPALTEN) Odds: 1,46 Insats: 500 Kronor

Kommentar: Nu är det den tuffaste tiden i Premier League på hela året ! Det är många matcher på kort tid och det gäller att ha en bredd trupp annars blir det stora problem. Man såg jag hur det gick för Man United mot Fulham i förra matchen. Förlust med 3-0 och laget såg tröttkört ut. Jag är rätt säker på att laget är rejält taggat till denna matchen men Hull är ett "gnetigt" lag och kommer att bjuda upp till bra motstånd. Jag tradar !


Dessa 2 matcher tycker jag verkade intressanta idag så jag kör bara dem. Imorgon kommer det inte att vara en "vanlig" spelmåndag med tråkigt utbud. Det är bland annat Topptipset och en massa andra spelobjekt :) det ska bli kul !

Lycka till idag med alla spel :)


Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av denna webbsida varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 150 kr och satsa på valfri fotbollsmatch. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar