torsdag 17 december 2009

Pengar att tjäna på Europa League.

Summering av gårdagen: Mina två speltips gick in igår och det blev en sammanlagd vinst på 194 kronor. Panathinaikos tog en säker 3-0 seger över Dynamo Bukarest och Tottenham hade inte så stora problem med Manchester City. 2/2 !
Mitt Kombispel var nära att gå in om Basel hade kunnat fått med sig ett X men Fulham vann med 2-3. Även på Topptipset så åkte jag på Basel - Fulham bara ! 1700 kronor i utdelning på 8 rätt. SYND !
Idag är det bara Europa League matcher och jag har hittat spelen !BLOGGENS STARTDATUM: 30 OKTOBER 2009

STARTKAPITAL: 5000 KRONOR

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIRKONTOT: 5742 KRONOR

(Topptipset,Powerplay och Kombispel räknas inte in i BETFAIRKONTOT)


"SPELTIPSEN TORSDAGEN DEN 17 DECEMBER 2009"

Match: Ajax - Anderlecht. Start: 19:00. Tips: ÖVER/UNDER 3,5 mål på Betfair. SPELA att det blir UNDER 3,5 mål. Odds: 1,35. Insats: 500 Kronor. (LÄS OM HUR DU SKA TRADA PÅ ÖVER/UNDER 3,5 MÅL I HÖGERSPALTEN)

Kommentar: Här är det inget snack ! En målfattig historia är att vänta. Blir det X i den här matchen så går båda lagen vidare. Då kvittar det om Dinamo Zagreb vinner sin match för Anderlecht går vidare på inbördes möten. Så varför skulle det inte bli ett X? Ni kommer väl ihåg när Sverige spelade mot Danmark och ett 2-2 resultat skulle ta Sverge och Danmark vidare medans Italien skulle slås ut??? Vad blev den matchen, jo, 2-2 ! Detta kommer också sluta med X för inget av lagen vill egentligen anfalla och släppa in ett onödigt mål. Ajax vill bli 1 i gruppen och Anderlecht vill inte satsa för mycket framåt för då kan Ajax kontra in mål. Jag tradar !

Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 150 kr och satsa på valfritt Europa League spel. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka.


Match: Genoa - Valencia. Start: 19:00. Tips: 1. Odds: 3,0 Insats: 70 Kronor. (Betfair)

Kommentar: Detta är årets match för Genoa ! Inför matchen är förutsättningarna VINNA eller FÖRSVINNA gör Genoa. Vinner man matchen är man vidare från Europa League och förlorar man matchen är man utslagna. Mot Lazio gick inte laget att känna igen och man hade redan fokus på den här matchen såg det ut som. Valencia spelade årets match mot Real Madrig i helgen och det blev en riktig urladdning. Tror att det blir svårt för Valencia att hitta riktigt fokus idag. Spelvärd 1 !

BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !

Match: Steaua Bukarest - Twente. Start: 21:05. Tips: 2. Odds: 2,04 Insats: 90 Kronor.

Kommentar: Steaua Bukarest är redan utslaget ur Europa League och spelar bara för sin heder. Jag tror inte att det kommer att räcka mot ett taggat Twente som måste vinna om dem ska vara säkra på fortsatt spel i EL. Blir det X i den här matchen samtidigt som Sheriff Tiraspol vinner över Fenerbahce så går Tirspol vidare på inbördes möten. Så en vinst för Twente är att vänta ! Tycker att oddset är för högt så jag spelar direkt !

Idag är det ju torsdag och det innebär Powerplay, men jag får se om det bli något spel på det. Det är nämligen NHL som jag inte är så jätteförtjust i, men jag får se om det bli ett litet spel ;)

Spela Powerplay på Svenskaspel.se


Gå till Betfair.com

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av denna webbsida varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar