fredag 4 december 2009

Tjäna pengar på fotbollsmatcher - Trada på Betfair och vinn pengar !

Summering av gårdagen: Det gick lite bättre igår än i förrgår. A.Bilbao gjorde sitt jobb och tog en komfortabel 0-3 seger.
Det blev en målsnål match mellan Galatasaray - Panathinaikos men tyvärr slutade det med hemmaseger.
Det blev lyckad "trading" på Toulouse - Partizan Belgrad ! Efter 15 minuter stod det 0-0 och då trada jag ut till en vinst av 29 kronor. Gör likadant i ett par matcher så kommer ni att se hur pengarna på ert Betfairkonto växer :)
Sporting hade som väntat problem med Heerenveen och matchen slutade 1-1.
Men... Sen var det ju Ventspils - Hertha Berlin... "Som vanligt" så förlorade jag pengar när H.Berlin är involverade. Att BOKA bortalaget i den matchen var mitt drag igår och tyvärr blev det ingen sammanlagd vinst på expertspelen när H.Berlin vann.
Sammanlagt så blev det 37 kronor - istället.
Men ni som spelade kombispelet hade ändå en plusdag för där blev det en vinst på drygt 140 kronor :)
Powerplay gick rätt hyfsat faktiskt men det var grymt svårt ! Ungefär 17.000 kronor i utdelning !!! 8 (2 Head-To-Head) matcher = 17.000 KRONOR ! WOW !

Nu är äntligen Europa League slut för den här gången och nu kommer ligafotbollen tillbaka ! Tack och lov ;)

Jag har laddat med spel för idag också och här kommer dem.

BLOGGENS STARTDATUM: 30 OKTOBER 2009

STARTKAPITAL: 5000 KRONOR

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIRKONTOT: 6272 KRONOR

(Topptipset,Powerplay och Kombispel räknas inte in i BETFAIRKONTOT)


"SPELTIPSEN FREDAGEN DEN 4 DECEMBER 2009"

Match: Fortuna Düsseldorf - Bielefeld. Start: 18:00. Tips: Använd dig av ÖVER/UNDER 3,5 mål på Betfair. SPELA att det blir UNDER 3,5 mål. Odds: 1,35. Insats: 400 Kronor

Kommentar: "Fortuna" låg i "trean" förra säsongen men lyckades ta sig upp till Bundesliga 2. Laget gör stor succé och ligger på en fjärdeplats.
Bielefeld är det målsnålaste laget i hela serien. På de 6 senaste matcherna har laget målskillnanden 5-2 ! "Fortuna" är snäppet vassare med 12-6 på de 6 senaste matcherna. Matchbilden är solklar, bortalaget kommer att spela defensivt från början. Det lär bli målsnålt. (LÄS OM HUR JAG TRADAR PÅ ÖVER/UNDER 3,5 MÅL LÄNGST UPP I HÖGERSPALTEN)

Match: Emmen - Volendam. Start: 20:00. Tips: BOKA Volendam. Odds. 2,42. Insats: 70 Kronor. (Risken blir 99 kronor)

Kommentar: Här förstår jag inte de som sätter oddsen på matcherna. Emmen är inget höjdarlag precis men dem spelar bra på sin hemmaplan och laget borde vara favorit i denna matchen.
Volendam har inte vunnit en ligamatch på 6 gånger. Har usel form och släpper in väldigt mycket mål. När man tittar på inbördes möten så har Emmen vunnit 6, 2 har slutat X och 2 gånger har Volendam vunnit. Dagens bästa spel har jag hittat här. Jag satsar !

Match: Breda - Sparta Rotterdam. Start: 20:45. Tips: 2. Odds; 6,2 Insats: 30 Kronor.

Kommentar: Breda har bättre form än Sparta Rotterdam men jag såh bortalaget förra veckan mot PSV Eindhoven och blev väldigt imponerad ! Laget hade lite otur i den matchen och det brukar resultera i bra resultat nästa match. Tycker att detta är ett överodds. Spelas med liten insats.

"KOMBISPEL PÅ BETFAIR"

Augsburg - FSV Frankfurt: 1
Emmen - Volendam: BOKA Volendam
Guimaraes - Porto: BOKA Porto.

Sammanlagt Odds: 4,78. Insats: 70 kronor. Eventuell Vinst: 265 kronor.


Detta var fredagens speltips + kombispel från Betfair. Imorgon (Lördag) är det som vanligt väldigt många matcher och även Topptipset ! :) Det ser jag fram emot.

LYCKA TILL IKVÄLL !

Gå till Betfair.com

Jag är professionel Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Allt Inom Spel Och Dobbel Hittar Du Här

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av denna webbsida varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar