söndag 6 december 2009

Speltips + Kombispel + Bevis.

Summering av gårdagen: Spelen igår höll inte måttet och det blev en total förlust på 102 Kronor.
Nu kunde man också se när man tradar "dåligt". Jag trodde att Dortmund skulle bli en målsnål match men det blev helt tvärtom och innan 15 minuter hade gått stod det 2-0 till hemmalaget ! Men jag såg matchen på datorn och efter det första målet trada jag ut direkt. Det såg verkligen inte bra ut för Nurnberg. Tur var väl det och jag fick ner min förlust till 84 kronor på den matchen. Hade jag inte tittat på matchen hade jag nog legat kvar med vadet men Nurnberg var verkligen urusla !
Torino vann med 0-1 men det blev ändå en liten vinst på 38 kronor.
Det blev iallafall lyckad trading på Arsenal - Stoke och där tog jag igen lite av min förlust på Dortmund matchen. 52 kronor blev där.
Resten av matcherna igår gick åt skogen och det är bara att ta nya tag. Man kan ju inte göra så mycket mer.

Topptipset var också rätt tråkigt. Typ 400 kronor i utdelning är ju inte vad man vill ha ! Då har jag hellre fel på sådana omgångar och drar in 8 rätt när det ger 5000 och uppåt.

Torino förstörde mitt fina kombispel och även där blev det också en förlust.

Jag har fått väldigt många förfrågningar om hur mycket jag vinner på de matcherna som jag inte lägger ut här. Jag spelar ju med olika system från Fotbollspengar och många vill gärna veta om jag "verkligen" tjänar pengar på det.

Igår spelade jag med en av Fotbollspengars metoder. Den här metoden kallas för "Variant 2 På Cashmakermetoden".

Jag spelade med denna metoden på Wolverhampton - Bolton och efter att jag var klar så såg det ut såhär på min dataskärm.

Jag satsade 3000 kronor på denna matchen och efter lyckad trading så vinner jag lika mycket hur det än går. Men jag var lite osäker på just denna matchen så jag använde mig av "försäkringar" . Efter att jag hade dragit bort dessa "försäkringar" så vann jag totalt 898 kronor. Det var på en enda match ! Drygt 900 kronor i skattefria vinster.

Detta är inte alls för att skryta men jag vill visa vad dessa system kan göra för alla. Jag hade så gärna skrivit ut exakt hur jag gör för att vinna så här stort på Betfair. Men jag kan inte och jag får inte avslöja Fotbollspengars metoder. Det måste ju alla förstå.

Jag spelade även på Milan - Sampdoria på kvällen med "Fotbollspengars Huvudsystem" och detta gav mig 528 kronor.

Så drygt 1400 kronor på en enda dag drog jag in. Ni kanske undrar varför jag bara spelade på 2 matcher när man kunde spela på så många andra. Det gäller att "välja" ut sina spel. Man kan inte spela på allt och alla. Då kommer man aldrig att vinna i längden.

Jag kommer givetvis att visa med bilder när det går dåligt på någon match. Jag ska inte bara visa när det är guld och gröna skogar för man kan faktiskt förlora också. Det händer då och då men det bästa är att man kan alltid få ner sin förlust till väldigt lite tack vare allt man lär sig i Fotbollspengars system. Men spelar man RÄTT, kommer man att alltid vinna mer än man förlorar ! Det är de som är själva poängen.

Meningen med denna bloggen är att få alla att inse hur mycket man kan tjäna med hjälp av Fotbollspengar men även att jag försöker att hitta prisvärda spel till alla som vill följa mig.

Topptipset och Powerplay som jag spelar har inget att göra med Fotbollspengar. Det är spel från Svenskaspel och jag lägger ut hur jag tippar för att jag tycker att dessa spel är roliga och man har en ärlig chans att vinna pengar rätt så ofta :) Man blir inte ekonomiskt oberoende av dem om man vinner, men man har CHANS att vinna ofta och kanske 2000-3000 kronor :) Det är de budskapet som jag vill få fram till alla läsare.

Nu hoppas jag att ni har fått en klar bild av allt.

Har ni några frågor om nånting så bara skicka iväg ett mail eller skriv en kommentar, jag svarar gärna :)

Nää, nu är det dags för söndagens speltips. Idag ska jag verkligen vinna !

BLOGGENS STARTDATUM: 30 OKTOBER 2009

STARTKAPITAL: 5000 KRONOR

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIRKONTOT: 6085 KRONOR

(Topptipset,Powerplay och Kombispel räknas inte in i BETFAIRKONTOT)"SPELTIPSEN SÖNDAGEN DEN 6 DECEMBER 2009"

Match: Orduspor - Boluspor . Start: 12:30. Tips: BOKA Boluspor. Odds. 2.96. Insats: 60 Kronor. (Risken blir 117 kronor)

Kommentar: Orduspor har kommit igång på allvar i den Turkiska andra ligan och har 3 raka segrar och 0 insläppta mål. Boluspor är som 2 olika lag, när laget spelar på hemmaplan kan de besegra vilket lag som helst, men på bortaplan går det riktigt trögt. På de 6 senaste matcherna har laget bara skrapat ihop 1 ynka poäng ! det är för dåligt och mot ett lag som är i fin form vinner dem inte.

Match: Oberhausen - 1860 München. Start: 13:30. Tips: 2. Odds: 3,15. Insats: 50 Kronor.

Kommentar: Oberhausen har det riktigt tufft i Bundesliga 2 och har 4 raka förluster. Inget tyder på att laget är på väg upp i form. 1860 München har inte många poäng och ligger 4 från slutet av tabellen. Men de 2 senaste matcherna lovar gott. 1 seger (Mot tabelltvåan) och 1 oavgjord (Mot Fortuna Düsseldorf) imponerar på mig. Jag tror att laget är på väg att börja klättra i tabellen och vinner den här matchen.

Match: Feyenoord - Groningen. Start: 14:30. Tips: 1. Odds: 1.81. Insats: 70 Kronor.

Feyenoord har har visat alla som tvivla på laget att dem fortfarande kan. Dem spelar bättre och bättre för varje match som går och på sin hemmaplan är laget svårslaget.
FC Groningen jobbar på bra men har nu förlorat och spelat lika mot förmodade bottenlag (NEC Nijmegen och RKC Waalwijk) Tror att detta blir en alltför tuff uppgift.


Match: Palermo - Cagliari. Start: 15:00. Tips: BOKA Palermo. Odds: 2,34. Insats: 80 Kronor. (Risken blir 107 Kronor)

Palermo saknar tunga pjäser i Fabrizio Miccoli och Marc Bresciano. Det är två blytunga avbräck. Cagliari har grymt bra form och i senaste matchen besegra laget självaste Juventus ! Cagliari har bra chans i denna matchen.


Match: Boulogne - Lens. Start: 17:00. Tips: BOKA Boulogne. Odds. 3,40. Insats: 150 Kronor. (Risken blir 360 kronor)

Kommentar: Boulogne har urusel form och har tagit en poäng de 10 senaste matcherna ! Laget har även en lång skadelista och kommer inte att vinna mot ett Lens som har grym form med 3 raka segrar. I förra omgången slog dem tillbaka Marseille med 1-0. Detta är det bästa spelet idag ! Det är mycket pengar att riskera men jag tror stenhårt på att Lens inte förlorar.


Match: Flamengo - Gremio. Start: 20:00. Tips: BOKA Flamengo. Odds: 1,25. Insats: 50 Kronor. (Risken blir 12,50 kronor)

Kommentar: Flamengo ligger på förstaplats i den brasilianska tabellen och har bra form. Men att laget skulle vara så klara favoriter att dem pressas ner i 1,25..... Det har jag svårt att förstå så jag tar en vild chansning i denna match. Gremio är faktiskt inte så dåliga som oddsen säger. Laget ligger på en åttondeplats och inget poängtapp i de 4 senaste matcherna.

Detta var alla expertspel för idag men jag har även satt ihop ett kombispel på Betfair som jag presenterar här.

"KOMBISPEL PÅ BETFAIR"

Kayserispor - Bursaspor: BOKA Bursaspor.
Mallorca - Zaragoza: 1
Malaga - Osasuna: BOKA Osasuna.
Ath Bilbao - Valencia: BOKA Valencia.

Sammanlagt Odds: 6,38. Insats: 80 Kronor. Eventuell Vinst: 430 Kronor.


Jag kommer att lägga upp mitt Topptips förslag om 1 timme ungefär så glöm för allt i världen inte att kika in igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar