lördag 26 december 2009

Sena speltips idag !

ERBJUDANDE !!! Alla som köper Fotbollspengar från min länk får 50 SEK från mig ! Jag är säker på att du kommer att tjäna bra med pengar med hjälp av Fotbollspengar så jag ger dig personligen 50 SEK. Inga frågor och inga konstiga krav, du får 50 SEK. När du har köpt det så skickar du ett mail till mig så sätter jag in 50 SEK på ditt konto !
Detta erbjudande går ut den 31 december 2009.


KÖP FOTBOLLSPENGAR---> www.Fotbollspengar.se

BLOGGENS STARTDATUM: 30 OKTOBER 2009

Det blir lite sent idag att lägga ut några speltips men jag hinner med något ändå :) Det har blivit mellandags rea idag och en bärbar dator blev inhandlad. Så nu kommer det att bli att lägga ut tips i tid. Idag erbjuds mycket spel. Även Powerplay har en extraomgång idag men det hoppar jag över. Det blir Topptipset istället :)
Givetvis blir det spel på Betfair också och här kommer mina tips för idag !

"SPELTIPSEN LÖRDAGEN DEN 26 DECEMBER 2009"

Motherwell - St Johnstone. (16:00) Speltips: 1x2 Handikapp. 2 (+1,0) Odds: 1,68 Insats: 60 Kronor. (BETSAFE)

Kommentar: Motherwell har fruktansvärd form för tillfället ! Laget har inte lyckats att vinna på 6 raka matcher. Till den här matchen saknas även två tunga namn och det kommer att bli riktigt tufft för hemmalaget. St Johnstone spelar bra fotboll och har en härlig inställning i varje match¨. Bra form och inga skador talar för bortalaget.

BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !

Wigan - Blackburn. (16:00) Speltips: 1 Odds: 2,36 Insats: 55 Kronor. (BETFAIR)

Kommentar: Wigan är i hyfsat bra form och höll upp spelet bra mot Liverpool i den senaste matchen. Idag saknas bara Diame.
Blackburn har dålig form och laget saknar självförtroende för dagen. Det blir inte bättre att Grella och Dunn är borta idag ! Det kommer att bli tufft för Blackburn och resultatet blir 2-1 ?

Jag kommer inte att hinna lägga upp mitt Topptips idag men nästa gång blir det tidigare.

LYCKA TILL !

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av denna webbsida varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 150 kr och satsa på valfri fotbollsmatch. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar