onsdag 2 december 2009

Liten vinst igår - Nya analyser av matcher idag !

Summering av gårdagen: Chateauroux var inte i bra form och det märktes igår. Det blev förlust med 0-1 mot Guingamp.
Southampton vann med 1-0 mot Wycombe och där blev det en förlust med 25 kronor. Men jag vann 40 kronor på den franska matchen så vinsten blev 15 kronor igår.

Onsdag idag och Europa League står på schemat ! Jag har hittat många matcher som är spelvärda och här kommer tipsen för idag.

BLOGGENS STARTDATUM: 30 OKTOBER 2009

STARTKAPITAL: 5000 KRONOR

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIRKONTOT: 6364 KRONOR

(Topptipset,Powerplay och Kombispel räknas inte in i BETFAIRKONTOT)

"SPELTIPSEN ONSDAGEN DEN 2 DECEMBER 2009"


Match: Pirin Gotse Delchev - Litex Lovech. Start: 12:30. Tips: BOKA Litex Lovech. Odds: 1,14. Insats: 70 Kronor. (Risken blir 10 kronor)

Kommentar: Hemmalaget spelar i andra ligan i Bulgarien och här handlar det om den Bulgariska Cupen. Nu kommer ett av Bulgariens bästa lag på besök och jag tror att hemmalaget är laddat till tusen. Det skräller rätt så ofta i såna här cuper så oddset på att BOKA bortalaget måste bara synas !

Match: BATE Borisov - Benfica. Start: 19:00. Tips: BOKA Benfica. Odds: 1,92. Insats: 80 Kronor. (Rísken blir 73 kronor)

Kommentar: Här möter BATE Borisov Benfica i helt rätt läge. Hemmalaget har inte förlorat en match på väldigt länge och spelar alltid väldigt bra hemma i Vitryssland. Är även tvungna att vinna om det ska bli fortsatt spel ute i Europa. Benfica har efter veckor av strålande spel kommit ner på jorden igen. Det känns som om laget är på väg ner i form ordentligt och i denna matchen är laget helnöjt med X. Så det blir inte full fart framåt direkt.


Match: Sheriff Tiraspol - Steaua Bukarest. Start: 19:00. Tips: BOKA Steaua Bukarest. Odds: 3,10. Insats: 80 Kronor. (Risken blir 168 Kronor)

Kommentar: När "Tiraspol" gick in i Europa League trodde nog de flesta att laget inte skulle ta poäng eller göra mål överhuvudtaget (Lag från Moldavien brukar man inte ha så stor tillit till) ! Men laget har bevisat motsatsen och besgegrat exempelvis Twente hemma med 2-0 ! Laget måste vinna för att ha chans att gå vidare.
"Bukarest" har inte imponerat och är inte alls lika bra som för några år sedan. Laget har en liten chans att gå vidare men den tar dem inte tror jag.

Match: Manchester City - Arsenal. Start: 20:45. Tips: 2. Odds: 4,3. Insats: 30 kronor.

Kommentar: "City" har tappat fart i ligan och hänger inte med topplagen längre. Jag trodde att laget skulle få problem i slutet av december då Premier League går in i sin tuffaste fas på säsongen men det kom tidigare.
Arsenal kommer att ställa upp med ett ungt lag men laget spelar ändå alltid grym fotboll ! Tycker att 4,3 är ett klart överodds och en liten insats spelas direkt !

Match: Hamburg - Rapid Wien. Start: 21:05. Tips: BOKA Hamburg. Odds: 1,64. Insats: 50 kronor. (Risken blir 32 Kronor)

Kommentar: Hamburg har väldigt dåligt form ! Laget har även många skador och till denna matchen kan där saknas 4 ordinarie spelare !
Rapid Wien spelade 0-0 mot Red Bull Salzburg i helgen och det var ett styrkebesked. Tror att "Wien" har bra chans att störa Hamburg här.


KOMBISPEL PÅ BETFAIR

KOMBISPEL 1.

AEK - Everton: 1
Sheriff Tiraspol - Steaua Bukarest: BOKA Steaua Bukarest.

Odds: 4,06. Insats: 60 Kronor. Eventuell Vinst: 183,60 Kronor.

KOMBISPEL 2.

Red Bull Salzburg - Lazio: BOKA Lazio.
Celtic - Hapoel Tel Aviv: BOKA Celtic.

Odds: 2,97. Insats: 120 kronor. Eventuell Vinst: 236,40 Kronor.

Detta var alla spel som jag tänkte spela idag :) Europa League brukar vara väldigt lurigt med många mål i varje match så någon Trading på ÖVER/UNDER 3,5 mål blir det inte idag. Jag kommer att lägga ut mitt Topptips om någon timme så glöm inte att kom tillbaka då ;) Jag ska sätta "åttan" 2 gånger i rad tänkte jag !

LYCKA TILL !


Gå till Betfair.com

Jag är professionel Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Allt Inom Spel Och Dobbel Hittar Du Här

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av denna webbsida varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar