tisdag 15 december 2009

Johnstones Paint Trophy och Premier League.

Då var det dags igen :)

Jag vet inte riktigt vad som har hänt med Betfair. Jag får bara felmeddelanden när jag försöker entra sidan så jag får ta till plan B idag ! Jag kommer att lägga in mina spel på Betsafe. Jag använder mig mycket av Betsafe för jag tycker att dem erbjuder de spelformer som jag gärna vill spela på. Så idag får det bli på Betsafe.
Jag har skickat till Betfair och frågar vad felet kan vara. Vi får se vad dem säger. Har kanske vunnit för mycket??? ;)

Här kommer spelen för idag !

BLOGGENS STARTDATUM: 30 OKTOBER 2009

STARTKAPITAL: 5000 KRONOR

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIRKONTOT: 5603 KRONOR

(Topptipset,Powerplay och Kombispel räknas inte in i BETFAIRKONTOT)


"SPELTIPSEN TISDAGEN DEN 15 DECEMBER 2009"

Match: Sunderland - Aston Villa. Start: 20:45. Tips: Dubbelchans (X2). Odds: 1,38. Insats: 120 Kronor. (BETSAFE)

Kommentar: Sunderland släppte in ett sent mål mot Portsmouth (94:e minuten för att vara exakt) och sånt sätter sig i huvudet. Till den här matchen ser skadeläget lite bättre ut. Kieran Richardsson och Phil Bardsley är tillbaka ifrån sina avstängningar. Kenwyne Jones drog på sig en lättare skada i helgen men bör vara redo för spel enligt Sunderlands hemsida. Skador idag är Zenden,Gordon och Anton Ferdinand.
Aston Villa tog en sensationell vinst mot självaste Manchester United i helgen ! STARKT ! Nu är självförtroendet på topp ! "Villa" kommer att ställa upp med samma manskap som i helgen föruton Phil Warnock som fick ta emot mycket stryk mot United. Andra skador är Davis och Bouma till den här matchen.
Med en halvskadad Kenwyne Jones i Sunderland så tror jag att det blir svårt för laget att vinna här. Han tillför det mesta av Sunderlands anfallsspel.


BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !Match: Leeds United - Accrington. Start: 20:45. Tips. 1X2 HANDIKAPP (2) (+2,0 till Accrington) Odds: 1,85. Insats: 100 Kronor. (BETSAFE)

Kommentar: Här hade jag spikat en 1 alla dagar i veckan !!! Men... Idag gäller det Johnstones Paint Trophy och Leeds satsar inte stenhårt på den cupen ! Rapporter säger att Leeds ska ha B-laget. Hade jag varit tränare så hade jag prioriterat FA Cupen och seriespelet. Leeds har som mål att gå upp en division den här säsongen nämligen. Accrington tog en fin vinst mot Sven-Göran "Svennis" Erikssons Notts County i helgen och har nu inte förlorat på länge. Möter Leeds i helt rätt läge nu och med 2+ mål ska det gå vägen ! BRA ODDS !


Jag håller ju på att bygga en webbplats för mina NBA/NFL spel. Men om ni vill ha tips redan nu på mest NBA spel men även andra sporter där jag hittar bra och roliga spel så finns dem att tillgå på betfairspeltips.bettingbloggen.com

Gå till Betfair.com

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av denna webbsida varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 150 kr och satsa på valfritt Champions League spel. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar