onsdag 30 december 2009

Fotbollstips och härliga erbjudanden !

ERBJUDANDE !!! Alla som köper Fotbollspengar från min länk får 50 SEK från mig ! Jag är säker på att du kommer att tjäna bra med pengar med hjälp av Fotbollspengar så jag ger dig personligen 50 SEK. Inga frågor och inga konstiga krav, du får 50 SEK. När du har köpt det så skickar du ett mail till mig så sätter jag in 50 SEK på ditt konto !
Detta erbjudande går ut den 31 december 2009.


KÖP FOTBOLLSPENGAR---> www.Fotbollspengar.se

Det var riktigt trist när Torres sköt in bollen i mål igår i 92:a minuten ! Vid 0-0 hade det blivit +- noll men Torres och Liverpool ville annat ;) Det var en chansrik match med massor av målchanser och det var riktigt kul att titta på iallafall.

Idag bjuds det på hyfsat många matcher i fotbollsvärlden och även Topptips och Powerplay :)

"SPELTIPSEN 30 DECEMBER 2009"

Hearts - Motherwell.
Speltips: 1
Odds: 2,04 från Betfair.
Insats: 105 Kronor.


Matchkommentar: Hearts har efter en trög inledning kommit igång på allvar och har nu 2 raka vinster. Man har nästan nyligen besegrat Celtic på sin hemmaplan och man är erkänt starka hemma. På pappret har Hearts ett riktigt spännande lag och äntligen har kanske tränaren fått dem samspelta?
Motherwell är riktigt under isen och tränaren sitter löst. Laget har underpresterat rejält och uppryckning krävs omgående om det inte ska bli en katastrof säsong.
Jag tror inte att Motherwell kan få med sig några poäng mot Hearts idag pga den dåliga formen och att Hearts är riktigt på gång ! Riktigt spelvärd 1 till dubbla degen ungefär !

Portsmouth - Arsenal
Tips: Använd dig av "Arsenal håller nollan?" Spela JA.
Odds: 2,30 från Betfair.
Insats: 50 Kronor.


Matchkommentar: Portsmouth har det fortsatt tungt i ligan och efter 2-0 mot Liverpool trodde de flesta att laget var på väg uppåt i form. Men i förra matchen mot West Ham var spelet uruselt och laget kunde knappt slå en passning på 5 meter till varandra ! Idag kommer troligen Dindane att saknas och han är det största hotet framåt när han är i form. O'Hara och David James är också borta för Portsmouth.
Arsenal har visat strålande form och inte minst mot Aston Villa i den senaste matchen. Idag kommer Fabregas att saknas pga av skada men Arsenal är ett riktigt bra lag ändå. Att hemmalaget ska göra mål utan någon riktig striker mot Arsenal är inte troligt.

Jag kommer att lägga upp mitt Topptips förslag inom kort och det blir kanske ett litet spel på Powerplay också :)

Tills dess kan ni läsa om detta generösa erbjudande från Nordicbet ! Nordicbet erbjuder alla nya kunder att spela för 300 SEK på någon sport. Vinner du behåller du vinsten och man spela för det. Förlorar du ditt vad så inom 24 timmar får du tillbaka dina 300 SEK på spelkontot ! Du har INGET att förlora ! Låter det bra?
Jag skrev om detta för någon dag sedan och jag fick ett antal mail från folk som blev medlemmar och spela för 300 SEK. Vissa vann och fick då behålla pengarna, men de som förlorade skrev till mig att dem fick tillbaka sina 300 SEK inom 24 timmar :) Det är de bästa erbjudandet som du kan hitta !!! Vad väntar du på ? Man har INGENTING att förlora :)


Betfair erbjuder något liknande så varför inte bli medlem på båda och få 600 SEK att spela för???

BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !


Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av denna webbsida varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 150 kr och satsa på valfri fotbollsmatch. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar