söndag 13 december 2009

Speltips söndag - Dagens "godbitar" ifrån spelvärlden.

Summering av gårdagen: Det blev -1 krona på speltipsen igår. Stoke spelade 2-2 vilket var ytterst ovanligt ! Hamburh gjorde verkligen sitt jobb och vann med hela 0-4. Birmingham tog en 1-0 seger över West Ham. Barcelona var en stor besvikelse fast laget vann med 1-0 över Espanyol med det blev inte över 2,5 mål så det blev förlust tyvärr. Men -1 krona är inte det värsta som finns.
WOW !!! Topptipset gav 327.000 kronor igår !!! Helt sjukt ! Det är rekord på den spelformen.
Jag fick 2 fel och det var på match nummer 7 och 8.
Men... Farsan spelade också Topptipset och han åkte bara på Tottenham - Wolverhampton ! 1X hade han. Hade det blivit ett X så hade säkert utdelningen legat på över 100.000 kronor ändå ! Så det var riktigt synd. Men i spelets värld är inget rättvist ;)
Komispelet var nära att sitta men Sporting lyckades missa varenda chans och när Leiria fick en chans så gör dem mål ! 0-1 blev det.

Här kommer speltipsen för idag :)

BLOGGENS STARTDATUM: 30 OKTOBER 2009

STARTKAPITAL: 5000 KRONOR

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIRKONTOT: 5727 KRONOR

(Topptipset,Powerplay och Kombispel räknas inte in i BETFAIRKONTOT)

"SPELTIPSEN SÖNDAGEN DEN 13 DECEMBER 2009"


Match: Fortuna Düsseldorf - Oberhausen. Start: 13:30. Tips: 1. Odds. 1,64 Insats: 90 Kronor.

Kommentar: Fortuna Düsseldorf är riktigt bra och har bara 1 förlust på de 8 senaste matcherna ! Av dem är 6 segrar ! Laget har inga nya skador eller avstängningar.
Oberhausen har inte lyckats vinna på 5 matcher och ordet "kris" börjar närma sig.
Detta är ingen match där Oberhasuen ska ha någon chans egentligen och det är en väldigt spelvärd 1 !


BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !Match: Mainz - Stuttgart. Start: 15:30. Tips: Använd dig av "Stuttgart håller nollan?". SPELA JA. (Stuttgart håller nollan) Odds: 3,55. Insats: 40 Kronor.

Kommentar: Stuttgart tog sig vidare ifrån Champions League efter att ha gjort 3 mål på 12 minuter i veckans mot mot rumänerna ! (Skriver rumänerna för det är rätt svårt att stava till laget dem möte) Laget har fått en ny tränare i Christian Gross och det känns som en nytändning har drabbat laget efter en trög inledning på Bundesliga spelet. Detta är första ligamatchen för Gross och förväntningarna är rätt höga.
Saknas till den här matchen gör Hitzlsperger, Hilbert, Lanig och Tasci. Även Kuzmanovic är tveksam till spel.
Stuttgart fick fart på målskyttet men Gross som ny tränare och även Marica som har varit grymt ineffektiv nätade !
Mainz har inga "stjärnor" i sitt lag men dem har imponerat stort under säsongsupptakten. Laget har haft lite problem med att göra mål de senaste matcherna och jag tror att det bli mycket svårt att få in en boll mot ett Stuttgart som är rejält taggade och är på väg upp i form.

Jag spelar även på "Oavgjort (Inget Spel)" på den här matchen. SPELA STUTTGART. Odds: 1,87. Insats: 100 Kronor. (Insatsen tillbaka vid X)


Jag kommer att lägga upp fler speltips inom kort men jag måste lägga ut detta blogginlägget nu pga att en match startar 13:30. Men där kommer fler "godbitar".Gå till Betfair.com

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av denna webbsida varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 150 kr och satsa på valfritt Champions League spel. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar