torsdag 10 december 2009

Det blev inga pengar på tipsen igår, Powerplay idag !

Summering av gårdagen: Jag tänkte helt rätt på Al Ahli - Auckland City. Hemmalaget hade problem och såg lite ringrostiga ut. Auckland tog välförtjänt ledningen precis innan halvlek och jag såg ingen anledning att trada ut.
Auckland gjorde även 0-2 en bit in i andra halvlek och det blev slutresultatet. 50 Kronor vinst.

BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !


Dynamo Kiev gjorde mål efter 2 minuter mot Barcelona och det var inte bra för mitt UNDER 3,5 mål. Men jag väntade till den 25:e minuten tills att jag trada ut och på den matchen blev där en förlust med 48 Kronor.

Inter gjorde sitt jobb mot Rubin Kazan och jag förlorade 27 Kronor.

Standard Liege var tvungna att vinna mot AZ Alkmaar men svek och fick bara med sig 1-1. Det hade inte haft någon betydelse om Standard Liege hade vunnit för Olympiacos van över Arsenal. Laget hade ändå inte nått avancemang i Champions League. 60 kronor i förlust på den här matchen.

Sammanlagt så blev där en total förlust på 85 Kronor igår.

Jag skrev att Topptipset kunde bli rätt så lätt och det var precis de som hände. Ungefär 300 Kronor i utdelning. Jag brukar satsa på lite skrällar så jag missar ofta när det ger så lite i utdelning.

Nä, ingen bra speldag igår och det blir inte att ta nya tag idag. Där är inga intressanta matcher att spela på. Där är knappt några spelbara matcher ens !

Jag tar en paus idag och samlar krafter inför helgen :)

Men... Det är torsdag idag och det innebär Powerplay !

Jag kommer att lägga ut mitt Powerplay förslag snart.

Spela Powerplay på Svenskaspel.se - HÄR OCH NU !


BLOGGENS STARTDATUM: 30 OKTOBER 2009

STARTKAPITAL: 5000 KRONOR

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIRKONTOT: 5828 KRONOR

(Topptipset,Powerplay och Kombispel räknas inte in i BETFAIRKONTOT)

BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !


Gå till Betfair.com

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av denna webbsida varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 150 kr och satsa på valfritt Champions League spel. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar