tisdag 22 december 2009

Tänkte satsa på 2 fotbollsmatcher idag.

ERBJUDANDE !!! Alla som köper Fotbollspengar från min länk får 50 SEK från mig ! Jag är säker på att du kommer att tjäna bra med pengar med hjälp av Fotbollspengar så jag ger dig personligen 50 SEK. Inga frågor och inga konstiga krav, du får 50 SEK. När du har köpt det så skickar du ett mail till mig så sätter jag in 50 SEK på ditt konto !
Detta erbjudande går ut den 31 december 2009.


KÖP FOTBOLLSPENGAR---> www.Fotbollspengar.se

BLOGGENS STARTDATUM: 30 OKTOBER 2009

Summering av gårdagen: Det blev en riktig överkörning ! Augsburg vann med 4-1 och det blev en vinst på matchen :) GUTT !

Efter förfrågningar om att läsare vill se ROI, medelodds och all sådan statistik så har jag bestämt mig för att redovisa detta. Det går att hitta i högerspalten för den som det intresserar.

I dessa juletider är det snålt med bra matcher att spela på men idag har jag lyckats hitta någon iallafall som jag ska försöka få ut någon krona av.

"SPELTIPS TISDAGEN DEN 22 DECEMBER 2009"

Maniaspor - Besiktas. (19:30) Tipset: 1x2 Handikapp 1 (+1,0) (BETSAFE) Odds: 1,85 Insats: 75 Kronor

Kommentar: Maniaspor mötte nyligen Besiktas i den inhemska ligan och den matchen slutade 1-1. Maniaspor hade även där fördel av hemmaplan.
I dagens match handlar det om den Turkiska Cupen och Besiktas kommer inte att satsa helhjärtat precis. Inhemska cuper brukar inte vara någon prioritet bland de bättre lagen. Maniaspor kommer att vara desto mer taggade och med hjälp av hemmafansen kommer laget antingen att vinna eller spela X i den här matchen tror jag.BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !Lens - St Etienne. (21:30) Tipset: 1 (BETFAIR) Odds: 2,06 Insats: 105 Kronor

Kommentar: Lens spelar väldigt bra både hemma och borta och på sin hemmaplan har laget 3 raka segrar.
St Etienne har inte vunnit på 6 raka matcher och formen lyser med sin frånvaro kan man säga ! I den senaste matchen mot Marseille fick man en man utvisad ganska tidigt men lyckades ändå hålla 0-0 och det var ett fall framåt, men jag tror den här uppgiften blir alltför tuff. 2-0 till Lens?

Dessa 2 matcher hade jag tänkt att satsa mina pengar på idag, får se om det är en klok satsning :)

LYCKA TILL !

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av denna webbsida varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 150 kr och satsa på valfri fotbollsmatch. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar