tisdag 29 december 2009

Uppskjuten match och nya fotbollsmatcher att spela på !

ERBJUDANDE !!! Alla som köper Fotbollspengar från min länk får 50 SEK från mig ! Jag är säker på att du kommer att tjäna bra med pengar med hjälp av Fotbollspengar så jag ger dig personligen 50 SEK. Inga frågor och inga konstiga krav, du får 50 SEK. När du har köpt det så skickar du ett mail till mig så sätter jag in 50 SEK på ditt konto !
Detta erbjudande går ut den 31 december 2009.


KÖP FOTBOLLSPENGAR---> www.Fotbollspengar.se

Det blev vinst igår igen. Tottenham såg ut att kunna köra över West Ham fullständigt men efter en väldigt bra inledning av Spurs så tog West Ham över mer och mer. Men resultatet skrevs till 2-0 till hemmalaget.
Doncaster - Leicester blev uppskjuten pga frusen plan men det lottades till en 1 på Stryktipset/Topptipset så det borde gälla för en vinst på spelbolagen också ;)
Min dubbel på Betsafe satt fint och både Colchester och Notts County tog säkra segrar :)
Det blev en vinst på 50 Kronor allt som allt.

För tillfället är jag riktigt het på min andra blogg. Där spelar jag mest på andra sporter än fotboll. De bästa fotbollstipsen lägger jag bara in här :)
Du kan läsa mina tips på andra sporter på betfairspeltips.bettingbloggen.com


Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 150 kr och satsa på valfri fotbollsmatch. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka.Idag är det inte så stort utbud på fotbollsmatcher men jag har hittat ett roligt spel ändå :) Här kommer det !

"SPELTIPSEN TISDAGEN DEN 29 DECEMBER 2009"

Aston Villa - Liverpool. (20:45) Speltips: Använd dig av "Oavgjort (Inget Spel)" på Betfair. Spela en 1 (Aston Villa) Odds: 2,34 Insats: 70 Kronor.

Kommentar: Aston Villa har varit riktigt bra denna säsongen men i förra matchen åkte laget på en 3-0 förlust mot Arsenal. Innan dess hade Villa klara segrar. Någon formsvacka är det nog inte tal om. Skador och avstängningar i Aston Villa: Ashley Young och Carlus Cuellar saknas. Emil Heskey dras med en lårskada och kommer inte heller han att deltaga.
Liverpool har inte sett bra ut och mot Wolves hade laget problem innan Wolves fick en man utvisad. Torres behöver matcher innan hade han dominera igen. Jag tror att Villa kommer att vara det bättre laget idag och vinna med 2-1 ? (Blir det X återbetalas insatsen)

Detta var den enda matchen för idag men imorgon är det Topptips,Powerplay och nya speltips :)

LYCKA TILL !

BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !


Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av denna webbsida varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar