måndag 28 december 2009

Fotbollsmåndag ! Massor av spelobjekt.

ERBJUDANDE !!! Alla som köper Fotbollspengar från min länk får 50 SEK från mig ! Jag är säker på att du kommer att tjäna bra med pengar med hjälp av Fotbollspengar så jag ger dig personligen 50 SEK. Inga frågor och inga konstiga krav, du får 50 SEK. När du har köpt det så skickar du ett mail till mig så sätter jag in 50 SEK på ditt konto !
Detta erbjudande går ut den 31 december 2009.


KÖP FOTBOLLSPENGAR---> www.Fotbollspengar.se


I juletider så är spelbolagen generösa. Helst 2 spelbolag har de bästa bonusarna.

Det är först och främst BETFAIR där du får 300 kronor gratis att spela för när du registrerar dig som ny kund.

Det andra spelbolaget som kör med en riktigt schyst bonus är Nordicbet . Detta erbjudandet är grymt bra eftersom du kan satsa 300 SEK av dina egna pengar på något sportspel. Vinner du får du vinsten men förlorar du får du tillbaka dina 300 SEK helt utan frågor ! Du har ingenting att förlora på det. Vad väntar du på???


Igår blev det riktigt bra med speltipsen ifrån bloggen ! Grattis till alla som rygga för det blev 2 säkra vinster :) Men när Hibernian gjorde mål i första minuten såg det ju definitivt inte bra ut ! Men Rangers gjorde 4 mål och visade var skåpet skulle stå. 110 Kronor i vinst.
Efter 15 minuter av Hull - Manchester United så trada jag ut till en säker vinst på Betfair. Vinsten blev 61 Kronor och det är ingen dålig lön för en kvarts arbete ;)
Fina pengar blev det sammanlagt !

Idag är det en riktigt härlig spelmåndag och jag har laddat upp med tips !
Kommer även att lägga ut mitt Topptips idag :) Förresten, när det var Topptipset i lördags blev det 7 rätt. Jag och min flickvän satte ihop ett system och enda felet blev Derby - Blackpool. Jag ska ha 8 rätt en gång till detta året och idag gäller det !

"SPELTIPSEN MÅNDAGEN DEN 28 DECEMBER 2009"

Tottenham - West Ham. Speltips: X Odds; 4,9 Insats: 35 Kronor. (13:45) (BETFAIR)

Kommentar: Jag tycker att Tottenham har blivit löjligt stor favorit i den här matchen. I ett derby ska man vara väldigt försiktig med såna storfavoriter som 1,45 som Tottenham står i just nu. I förra matchen sparade Harry Redknapp spelare som Jermaine Defoe och Tom Huddlestone men till denna matchen kommer dem att vara redo för spel igen. West Ham har lite skavanker i laget men det är inga ordinarie spelare så laget är helt intakt. Jag tror att detta blir tuffare än vad oddsen säger och kanske 2-2 ?

BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !

Doncaster - Leicester. Speltips: 1 Odds: 2,60 Insats: 105 Kronor. (16:00) (BETFAIR)

Kommentar: Doncaster får besök av Leicester på Keepmoat Stadium och matchen kommer även att sändas på TV :)
Jack Hobbs kommer inte att medverka i Leicester idag pga att han ådrog sig en skada i förra matchen mor Sheffield United. Brown och Berner är tillgängliga för spel igen iallafall.
Doncaster är grymt hemmastarka och har endast en förlust på sin hemmaplan ! STARKT !
Jag tror att dem bättrar på den statistiken mot Leicester ikväll och vinner med 2-0? Klockrent överodds i mina ögon !

"KOMBISPEL FRÅN BETSAFE"

Burton - Notts County. (X2) Odds: 1,35
Colchester - Southampton (1X) Odds: 1,37

Sammanlagt Odds: 1,85 Insats: 100 Kronor Eventuell Vinst: 85 Kronor.

Detta var alla mina tips för idag och inom kort kommer min Topptips rad upp :)

BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !


Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av denna webbsida varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 150 kr och satsa på valfri fotbollsmatch. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar