tisdag 8 december 2009

2/2 spel satt igår ! Idag gäller Champions League.

Jag har konto på Betfair, Betsson och Betdaq. Betsson och Betdaq är också oddsbörser man kan använda sig av. Det är ju långt ifrån alltid som Betfair erbjuder bäst odds på matcher. Så jag rekommenderar att ha konto på dessa 3 oddsbörser. På vissa matcher kan det skilja rätt mycket i odds, så jag tar alltid reda på var det bästa oddset finns innan jag spelar .

Summering av gårdagen: Båda spelen satt fint och det blev en total vinst på 116 kronor. Det var inte helt fel med tanke på debaclet i söndags.

På min tyska match så sjönk oddset som en sten när matchen satte igång. Innan matchen så spelade jag UNDER 3,5 mål till oddset 1,41. Efter 9-10 minuter var oddset på 1,27 och då skulle jag trada ut till en vinst av 40 kronor. Men precis när jag ska göra det så stängs matchen och Aachen gör 0-1 ! Oddsen stiger igen och man kan inte gröna ut som det så fint heter.

Det var ju absolut ingen panik, det krävs faktiskt 3 mål till för att man ska förlora. Jag följde matchen och det såg bra ut. Ingen risk för fler mål tänkte jag.

Jag väntade till halvlek och grönade då ut (0-1 stod sig till halvlek) och fick då oddset 1,21. Satsade då 466 kronor och fick då en skärm som såg ut såhär:Där blev bara 1 mål till i matchen så alla som la kvar med sitt vad vann utan att gröna. Men jag rekommenderar att alltid göra så du vinner hur det än går när du får bra odds för detta. För finns det något värre än att sitta efter matchen och tänka:

Jag skulle ju gjort så som jag tänkte först...

Jag vet exakt hur det är, man vill alltid vinna så mycket pengar som möjligt. Men ska man hålla på med trading får man försöka radera dessa tankar och ta vinsten när man kan även fast den verkar liten.

Jag fick en "mini" revansch och vann tillbaka lite av söndagens förlust men idag kör vi igen!

Det är Champions League och jag har laddat med "godbitarna" !

BLOGGENS STARTDATUM: 30 OKTOBER 2009

STARTKAPITAL: 5000 KRONOR

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIRKONTOT: 5770 KRONOR

(Topptipset,Powerplay och Kombispel räknas inte in i BETFAIRKONTOT)

"SPELTIPSEN TISDAGEN DEN 8 DECEMBER 2009"


Match: Atletico Madrid - Porto. Start: 20:45. Tips: 1. Odds: 1,86. Insats: 70 Kronor.

Kommentar: A.Madrid vill så gärna knipa tredjeplatsen och få spela i Europa League. Laget har kommit ur sin formsvacka och har nu 3 matcher utan förlust.

Porto vann i sin senaste ligamatch mot Vitoria Guimaraes på bortaplan med 1-4 och det är imponerande. Men idag tror jag att laget kommer att ha stora motivationsproblem för man är redan klart för avancemang i Champions League. Kommer säkert även att spara spelare för viktigare matcher väntar. Laget är redan klar tvåa i gruppen efter Chelsea. Spelvärd etta !


Match: Chelsea - APOEL Nicosia. Start: 20:45. Tips: Använd er av ÖVER/UNDER 3,5 mål på Betfair. SPELA att det bli UNDER 3,5 mål. Odds: 1,39. Insats: 500 Kronor.

Kommentar: Här ska det vara stor klasskillnad mellan lagen men förutsättningarna gör den här matchen spelvärd.

Chelsea är redan klar gruppetta och kan spela avslappnat och även spara spelare i denna match. APOEL Nicosia har tredjeplatsen att spela för och måste gå för seger om det ska bli fortsatt spel ute i Europa. Laget har visat att det defensiva spelet är där dock inget fel på och här tror jag det kommer att bli tight. Chelsea vinner med 1-0 ?

Match: Maccabi Haifa - Bordeaux. Start: 20:45. Tips: Använd dig av ÖVER/UNDER 1,5 mål. SPELA att det bli ÖVER 1,5 mål. Odds. 1,50. Insats: 100 Kronor

Kommentar: Inget av lagen har något att spela för. M.Haifa är redan utslagna ur Champions League och bli garanterat sist i tabellen. Men laget har inte gjort ETT ENDA MÅL inu ! Jag tror att laget vill visa sina hemmafans att dem kan göra mål och det gör dem idag !

Bordeaux är redan klar gruppetta och kommer säkert att vila lite spelare. Detta kommer nog att bli en öppen tillställning med mycket mål. Tycker att oddset 1,50 är ett riktigt fint överodds !

"KOMBISPEL PÅ BETFAIR"

Juventus - Bayern München: BOKA Bayern München.
Doncaster - Sheff Wed: BOKA Sheffield Wed.
Middlesbrough - Blackpool: 1

Sammanlagt Odds: 2,98. Insats: 80 Kronor. Eventuell Vinst: 159 Kronor.

"CRAZY KOMBISPEL PÅ BETFAIR"

Juventus - Bayern München: 1.
Chelsea - APOEL Nicosia: BOKA Chelsea.
Besiktas - CSKA Moskva: 2.
Marseille - Real Madrid: X.

Sammanlagt Odds: 68,83. Insats: 30 Kronor. Eventuell Vinst: 2035 Kronor.

Detta var allt för mig denna dagen och jag hoppas att spelen kan hjälpa någon.


Jag har redan börjat kika lite på Topptipset för imorgon och här är matcherna:

"TOPPTIPS MATCHERNA PÅ ONSDAG"

1. Dynamo Kiev - Barcelona.
2. Inter - Rubin Kazan.
3. Liverpool - Fiorentina.
4. Lyon - Debrecen.
5. Sevilla - Glasgow Rangers.
6. Stuttgart - U.Urzicenci.
7. Olympiakos - Arsenal.
8. Standard Liege - AZ Alkmaar.

Mitt Topptips förslag kommer som vanligt imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar