söndag 13 december 2009

Fortsättning på speltipsen söndag.

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Här kommer fortsättningen på speltipsen söndag. (Läs resten av söndagens speltips lite längre ner på sidan)

BLOGGENS STARTDATUM: 30 OKTOBER 2009

STARTKAPITAL: 5000 KRONOR

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIRKONTOT: 5727 KRONOR

(Topptipset,Powerplay och Kombispel räknas inte in i BETFAIRKONTOT)

Match: Almeria - Deportivo. Start: 17:00. Tips: Använd dig av "Deportivo håller nollan?". SPELA JA. (Deportivo håller nollan) Odds. 3,40. Insats: 50 Kronor.

Kommentar: Ryktet säger att om Almeria inte lyckas vinna idag får tränaren Hugo Sanchez sparken. Jag tror att Almeria behöver lite nytänkande till klubben så det hade inte varit helt fel.
Almeria har en tung skada på lille Crusat och det försvagar hemmalaget avvsevärt.
Deportivo har skador på Juca, Angulo, Riki, Lassad och Guardado. Den sistnämde kommer att vara tillbaka till nästa match mot Valencia.
Tittar man på historiken mellan båda dessa lag så är det jämna matcher. Det brukar inte bli mer än 0,1 eller 2 mål när lagen möts.
Deportivo har ett grymt bra defensiv spel och jag tror att det ska mycket till om Almeria ska göra mål idag. Crusat brukar stå för det mesta och när han är borta blir det tufft. Deportivo kommer säkerligen att satsa på kontringar och spela med lågt försvarsspel hela matchen.

Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 150 kr och satsa på valfritt Champions League spel. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka.Match: Sporting Gijon - Sevilla. Start: 21:00. Tips: BOKA Sevilla. Odds. 2,16. Insats: 80 Kronor. (Risken blir 92 kronor)

Kommentar: Sporting har imponerat stort och har en välförtjänt sjunde plats i tabellen. Sporting är även obesegrat på sin hemmaplan och laget är känt för sina fantastiska fans som sjunger och hejar på laget. Där brukar vara magiskt stämning när Sporting spelar hemma och publiken är den "tolfte spelaren".
Hemmalaget saknar tyvärr rätt bra spelare till den här match och spelarna är Bilic och Canella. Även De las Cuevas, Andreu och Gregory är väldigt tveksamma till start.
Bilic är lagets stjärna och är ett megaavbräck !
I Sevilla lägret kan man glädjas åt att Adriano är friskförklarad. Men glädjen varade inte så länge när Fabiano skadade sig och är borta hela december.
Squillaci och Kanouté är tveksamma till start i den här matchen också.
I värsta fall får Negredo spela bredvid Koné... Hur bra blir det???
Sevilla har haft svårt med målskyttet och det känns inte som om det ska komma igång när laget saknar nyckelspelare !


BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !


Gå till Betfair.com

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av denna webbsida varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar