lördag 5 december 2009

Förslag på Topptipset + Kombispel på Betfair.


Här kommer mitt spelförslag på Topptipset för den här lördagen.

1. West Ham - Manchetser United: 2
2. Arsenal - Stoke: 1 X
3. Aston Villa - Hull: X 2
4. Blackburn - Liverpool: X 2
5. Wigan - Birmingham: 1 X
6. Wolverhampton. - Bolton: 1 X
7. Newcastle - Watford: 1 X
8. Queens PR - Middlesbrough: X 2

Systemet kostar 128 kronor att lämna in och innehåller 7 halvgarderingar.

Jag lägger även upp ett kombispel som jag spelar hos Betfair.

Gallipoli - Torino: BOKA Torino.
QPR - Middlesbrough: BOKA QPR.
West Ham - Manchester Utd: 2.

Odds: 4,19
Insats: 80 Kronor
Eventuell Vinst: 255 Kronor.

10 kommentarer:

 1. Tog ditt tips igår eller om det var i torsdags på topptipset. Och nu ser jag att du har ändrat tippset. Varför har du det ?


  Tycker även att du ska lägga ut dina stora vinster från betfair som du vinner genom fotbollspengar, så man ser att det funkar.´

  /Lars

  SvaraRadera
 2. Såg fel tips det var i onsdags. mitt fel.

  SvaraRadera
 3. Det är lugnt :) Det var en bra tanke ! Det ska jag göra så alla kan se hur bra Fotbollspengar är :)

  MVH Rasmus

  SvaraRadera
 4. Ja, kära nån... Total katastrof idag, dock ej förvånande då du bara chansar. Tycker du själv att det är bra att göra drygt 1000 kronor på en månad? Isåfall är du inget annat än ett skämt. Skulle gissa att du är ett litet barn som aldrig jobbat och vet pengars värde. Utmanar dig som "professional trader" vilken dag du vill. Lets have it u donk!

  SvaraRadera
 5. Nu tycker jag att du borde lugna ner dig annars utfärdar jag en IP block. Som du säkert borde kunna förstå spelar jag inte bara på dessa matcher. Jag spelar för stora summor på många matcher men jag kan tyvärr inte lägga upp det pga att Fotbollspengar misstycker nog om jag förklarar alla system jag använder mig av. Men det förstår inte du riktigt...

  SvaraRadera
 6. Du förstår inte att du är ett skämt. Att göra 20-40 kronor när man riskar 500 kronor är inte raketforskning. Det är pantat och kommer göra att du bränner dig i längden. Men så länge du själv tror på dina sagor är det väl sött så.

  SvaraRadera
 7. Om du nu är så bra Oscar varför skriver du inte själv och lägger ut dina tips??? Vissa mår ju bra att hacka på andra, vilket bevisar vilken liten människa du är !

  Fortsätt du Rasmus ! Du är bra :)

  SvaraRadera
 8. Ännu en aningslös människa som tar den nakna riddarens parti. Undra vad medelåldern är här. Folk kan varken resonera eller stava. Mina tips är genuint bra och bara för min egen kännedom. Finns ingen anledning att ge er några fördelar. Följ ni Rasmus. Han brände allt igår och det är väl "bra". Att man inte tål kritik som tippare är tragiskt. Ta debatten istället. Men jag antar att kunskapen saknas.

  SvaraRadera
 9. Jag har ju gjort detta sen i februari 2009 och det går fortfarande bra :) Så jag fortsätter med det. Men alla ska få ha sin åsikt Oscar så det är lugnt :) Du får tycka precis vad du vill. Jag tycker detta är roligt så jag fortsätter, men det är kul med all slags respons.

  Tack för det Malin :)

  MVH Rasmus

  SvaraRadera
 10. Det händer väl alla att man förlorar någon gång? Förlorar aldrig du Oscar?

  SvaraRadera