onsdag 23 december 2009

Franska ligan och ett kombispel från Betfair.

ERBJUDANDE !!! Alla som köper Fotbollspengar från min länk får 50 SEK från mig ! Jag är säker på att du kommer att tjäna bra med pengar med hjälp av Fotbollspengar så jag ger dig personligen 50 SEK. Inga frågor och inga konstiga krav, du får 50 SEK. När du har köpt det så skickar du ett mail till mig så sätter jag in 50 SEK på ditt konto !
Detta erbjudande går ut den 31 december 2009.


KÖP FOTBOLLSPENGAR---> www.Fotbollspengar.se

BLOGGENS STARTDATUM: 30 OKTOBER 2009

Summering av gårdagen: Maniaspor vann över Besiktas med 2-1 och det blev precis som jag sa. Besiktas såg inte så inspirerande ut och hemmalaget dominerade klart.
Lens hade svårt att få hål på St Etienne men i den 90:e minuten fick Lens en straff och det betyde 1-0 som också blev slutresultatet.
Min spelfond ser fin ut med 3 spel som vinster av 3 möjliga ! Hoppas att det fortsätter så :)


JULERBJUDANDE FRÅN BETFAIR ! BLI MEDLEM IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !


Idag är det dan före dan och man kan tro att inga fotbollsmatcher spelas... MEN DÅ TROR MAN FEL ! För det är rätt så hyfsat många matcher på spellistan :) Det gillas starkt !

Svenskaspel har även lyckats sätta ihop ett Europatips och Topptips ! Jag ska givetvis lägga in ett Topptips idag för vem vill inte vinna en storvinst innan Julafton??? ;)

Jag är inte alls intresserad av att spela på hästar men idag är det EXTRA V75 och där ligger 90 MILJONER i jackpot till en ensam vinnare. Jag tänkte knåpa ihop ett litet system och hoppas på rejäl jultur ;) Harry Boy är inte heller fel att ta. Många vinner faktiskt storvinster på det sättet :)

Men nu ska vi inte tala mer om det. Nu gäller fotboll och speltipsen för idag.
Här kommer dem !

"SPELTIPSEN ONSDAGEN DEN 23 DECEMBER 2009"

Marseille - Auxerre. (19:00) Speltips: 1 Odds: 1,50 Insats: 107 Kronor.

Kommentar: Marseille fick inte hål på St Etienne i helgens match och matchen slutade 0-0. Det var spel mot ett mål hela matchen men Marseille var lite för ineffektiva. St Etienne fick en man utvisad också i 10:e minuten. Mamadou Niang är skadad inför den här matchen och jag tycker att det är hemmalagets bästa spelare. Men laget har många andra matchvinnare.
Auxerre har det tufft i ligan och går trögt. Det blir inte bättre av att skyttekungen Jelen är avstängd också. Detta tror jag blir en lätt seger för Marseille.


Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 150 kr och satsa på valfri fotbollsmatch. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka.Jag kör även ett kombispel på BETFAIR idag.

Groningen - NEC Nijmegen: 1
Standard - K V Kortrijk: 1

Sammanlagt Odds: 3,07 Insats: 53 Kronor

Kommentar: Båda bortalagen ska inte satsa på cupen och låta yngre spelare få chansen att visa upp sig. Det gör detta spelet väldigt prisvärt !

Jag kommer att lägga upp mitt Topptips förslag inom kort. Jag vet redan nu att en match är inställd. Det är Heerenveen - PSV Eindhoven och den kommer att lottas. Tänk på det när du tippar.


Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av denna webbsida varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar