måndag 21 december 2009

All snö ställer till det för fotbollen !

Summering av gårdagen: Newcastle och Livorno gjorde jobbet igår medan Bielefeld, Santander och Deportivo svek. Men på alla 3 matcherna var det grymt nära vinst ! Det är sä lite som skiljer i fotboll och det fick man erfara igår... Den roligaste matchen var ändå Oberhausen - Bielefeld. Det snöa hela matchen och spelarna sprang i snödrivor !

That's life ! Det är bara att bita ihop och VINNA.

Jag skriver bloggen sent idag. Det har blivit julklappsinköp och lite annat så tiden räckte in till imorse.

Jag tänkte spela på Wigan - Bolton men det verkar som om den är uppskjuten pga snö. Men det blir ändå en match. Även där är det snöoväder men matchen ska spelas enligt rapporter.

BLOGGENS STARTDATUM: 30 OKTOBER 2009

STARTKAPITAL: 5000 KRONOR

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIRKONTOT: 5525 KRONOR


(Topptipset,Powerplay och Kombispel räknas inte in i BETFAIRKONTOT)


"SPELTIPSET MÅNDAGEN DEN 21 DECEMBER 2009"

Match: Augsburg - Kaiserslautern. Start: 20:15. Tips: 1x2 Handikapp: 1 (+1,0) (BETSAFE) Odds: 1,46 Insats: 55 Kronor.

Kommentar: Augsburg är ett riktigt trevligt lag att titta på och har många skickliga spelare i laget. Formen är bra hos hemmalaget också.

"Kaiser" är i hyperbra form och laget har inte förlorat på väldigt länge. Spelvärdet i denna matchen är att det är snökaos i Tyskland och det kommer att bli svårspelat. Det "bättre" laget gynnas minst av såna här väderförhållanden. För den som tycker att underspel är trevligt att satsa pengar på så är detta en perfekt match.

Jag tycker att man ska hålla nere insatserna såna här dagar då det erbjuds lite spel. Håll ut, det kommer bättre speldagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar