fredag 11 december 2009

Nya heta speltips - Fredagens bästa spel hittar du här !

God Morgon !

Powerplay är grymt svårt ! Det är bara att inse. Jag hade X på match nummer 2 (Head-To-Head) och Paulsson gör mål efter några minuter..... Då är det lite långsökt att den andra spelaren med gul hjälm ska göra mål så det var kört redan där.
Annars blev det hyfsat många rätt och en godkänd omgång. Men jag föredrar Topptipset. Hockey är nästan som att spela Lotto tycker jag. Alla vinner över alla.

Jag har funderat lite på att starta en NBA/NFL blogg. Jag tycker om den spelformen och det är hyfsat lätt att förutse utgången i NBA och NFL matcher. Jag bokför mina spel när jag spelar och det ser väldigt bra ut. Man slipper också nervositeten av att titta på matcherna för då ligger man och sover istället ;) Man tjänar pengar när man sover helt enkelt ! Jag ska fundera vidare på detta.
Men nu ska vi inte snacka hockey och basket längre ! Idag är det fotboll som gäller och här kommer mina speltips :)


Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 150 kr och satsa på valfritt Champions League spel. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka.
BLOGGENS STARTDATUM: 30 OKTOBER 2009

STARTKAPITAL: 5000 KRONOR

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIRKONTOT: 5828 KRONOR

(Topptipset,Powerplay och Kombispel räknas inte in i BETFAIRKONTOT)

"SPELTIPSEN FREDAGEN DEN 11 DECEMBER 2009"

Match: Veendam - Zwolle. Start: 20:00. Tips: 2. Odds. 2,92. Insats: 60 Kronor.

Kommentar: Veendam spelade mot De Graafschap i förra omgången av Jupiler League och laget bevisade än en gång att dem inte håller mot bättre lag. 3-0 skrevs förlusten till. På de 6 senaste matcherna har laget bara 2 vinster och formen är inte i zenit precis. Till den här matchen saknas 3 spelare pga skador och sjukdomar.
FC Zwolle går som tåget och har 6 vinster på de 7 senaste matcherna ! Laget är väldigt organiserat ute på planen och släpper inte till något i onödan.
Förra mötet slutade med vinst till Veendam då dem spelade på bortaplan men då var det helt andra förutsättningar än det är idag. 2,92 är ett klockrent överodds !


BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !Match: Hertha Berlin - Bayer Leverkusen. Start: 20:30. (20:25 börjar sändningen på Eurosport) Tips: Använd dig av "Leverkusen håller nollan?". SPELA JA. (Leverkusen håller nollan) Odds: 2,66. Insats: 40 Kronor.

Kommentar: Hertha Berlin har förtvivlat svårt att göra mål och vinna matcher. Mot serieledarna blir det nog inte lättare skulle jag tro.
Arne Friedrich missar matchen idag pga ryggproblem. Även Janker kommer att saknas pga hans röda kort i förra matchen. Det är två spelare "Berlin" hade behövt idag.
Leverkusen leder för tillfället Bundesliga och i år kan det faktiskt räcka hela vägen. 2 spelare ska ha extra "cred" för att Leverkusen går så bra. Det är Sami Hyypiä och Jupp Heyneckes. Laget har fått stor rutin och riktiga "vinnarskallar".
René Adler är en grym målvakt och släpper inte in mycket mål i Leverkusen och med Hertha Berlins "lilla" offensiva spel tror jag att Adler håller nollan idag. 2,66 är riktigt prisvärt !


Detta var speltipsen för den här fredagen. Imorgon är det mycket matcher att analysera och jag ska leverera mina bästa tips till alla :) Tills dess,

LYCKA TILL !

Gå till Betfair.com

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av denna websida varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

2 kommentarer:

 1. Tycker definitivt att du ska starta en blogg för NBA/NFL-spel. Tjänar själv grova pengar på dessa ligor då det som du säger är ganska lätt att förutse matcherna där. Särskilt handicapspel på NBA-matcher har gett mig bra betalt då det ofta är ganska uppenbart innan matchen om den kommer att sluta med storseger för favoriten eller bli en jämn tillställning.

  Tycker för övrigt att spelformen som du använde på exempelvis dagens Bundesligaspel där man spelar på att ett lag inte kommer att göra mål är en riktigt bra spelform då man nästan alltid får höga odds och ändå kan sätta spelen hyfsat enkelt. Sådana spel ser jag gärna att du fortsätter lägga.

  Tack för en bra blogg och alla bra speltips.

  SvaraRadera
 2. Jag använder mig också mycket av handicap spel på NBA och det med stor framgång ! Det är faktiskt rätt lätt att förutse utgången i matchen :)

  Jag har tittat på den spelformen en tid nu och igår la jag mitt första spel. Synd att Hertha Berlin gjorde mål redan i 8:e minuten, men så är det.
  Jag tänker absolut fortsätta med den spelformen då man kan hitta rätt fina överodds !

  Tack själv för att du läser :)

  MVH Rasmus

  SvaraRadera