lördag 19 december 2009

Speltips ifrån Betfair och Betsafe.

ERBJUDANDE !!! Alla som köper Fotbollspengar från min länk får 50 SEK från mig ! Jag är säker på att du kommer att tjäna bra med pengar med hjälp av Fotbollspengar så jag ger dig personligen 50 SEK. Inga frågor och inga konstiga krav, du får 50 SEK. När du har köpt det så skickar du ett mail till mig så sätter jag in 50 SEK på ditt konto !
Detta erbjudande går ut den 31 december 2009.


KÖP FOTBOLLSPENGAR---> www.Fotbollspengar.se

Summering av gårdagens spel: Mina tyska matcher gick inte så bra och det blev tvåor på båda på.
Lördag idag och väldigt mycket matcher att välja bland, jag har hittat dragen :)

Mina NBA spel som jag presenterar HÄR så länge innan jag får min webbsida/blogg klar går som tåget !

BLOGGENS STARTDATUM: 30 OKTOBER 2009

STARTKAPITAL: 5000 KRONOR

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIRKONTOT: 5617 KRONOR

(Topptipset,Powerplay och Kombispel räknas inte in i BETFAIRKONTOT)

Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 150 kr och satsa på valfri fotbollsmatch. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka."SPELTIPSN LÖRDAGEN DEN 19 DECEMBER 2009"

Match: Hansa Rostock - Fortuna Düsseldorf. Start: 13:00. Tips: 1x2 Handikapp. 2 (+1,0) Odds: 1,52 Insats: 110 Kronor. (BETSAFE)

Kommentar: Hansa Rostock är en stor besvikelse i Budesliga 2. Laget hade som målsättning att ta sig upp tii Bundesliga igen men nu får laget rikta in sig på att inte åka ner i trean ! Det defensiva spelet har sett bra ut på sistone men laget har svårt att göra mål framåt. Det tror jag inte vänder mot ett av de formstarkaste lagen i Bundesliga 2.
Fortuna Düsseldorf spelar väldigt jämnt och stabilt. Laget har 3 vinster på de 4 senaste matcherna. Detta blir säkert en tight match men Düsseldorf vinner nog med uddsmålet. Men jag garderar mig lite med +1,0 för bortalaget. Spelvärt odds !

Match: Portsmouth - Liverpool. Start: 13:45. Tips: BOKA Liverpool. Odds: 1,61 Insats: 70 Kronor. (BETFAIR) (Risken blir 42 kronor)

Kommentar: Jag såg Portsmouth mot Chelsea och blev smått imponerad. Laget hade ju inte så många målchanser och hade även tur men försvarsspelet såg riktigt stabilt ut och det ser ut som om Portsmouth är på väg åt rätt håll efter en lång svacka.
Jag tror att laget möter Liverpool i rätt läge nu som inte imponerade mot Wigan i veckan. 2-1 blev den matchen. Jag tycker att oddset på att BOKA Liverpool är väldigt bra.Match: Aston Villa - Stoke. Start: 16:00. Tips: 1. Odds: 1,56 Insats: 56 Kronor. (BETFAIR)

Kommentar: Aston Villa tog en stark seger borta mot Sunderland i veckan och formen är riktigt bra för dagen ! Stoke kommer "som vanligt" att försöka kriga tills sig 0-0 men mot Villa blir det för tufft. Stoke hade ordentlig tur mot Wigan också (Wigan fick straff i 90:e vid ställningen 2-2 men missade) Detta blir en för tuff uppgift att lösa för The Potters !

Match: Bristol City - Reading. Start: 16:00. Tips: x2 (Dubbelchans) Odds: 1,60 Insats: 80 Kronor (BETSAFE)

Kommentar: Min analys gällande den här matchen är stenklar. Reading sparkade sin tränare i veckan och med en ny tränare spelar ALLTID alla lag bättre ! Det är bevisat. x2 på den här är som en helgardering i mina ögon ;)

Match: Fiorentina - AC Milan. Start: 20:45. Tips: 1x2 Handikapp. Spela 1 (+1,0) Odds; 1,42 Insats: 50 Kronor. (BETSAFE)

Kommentar: Fiorentina hade lite oflyt mot Chievo i senaste matchen och borde iallafall tagit 1 poäng från den matchen. (2-1 till Chievo) Formen är annars god hos hemmalaget och laget kommer att vara taggat inför Milan matchen.
Milan var en stor besvikelse mot Palermo och fölusten skrevs till 0-2. Jag tror att vinna i Florens idag blir lite övermäktigt för Milan. 1x täcker bra och oddset är skapligt :)


BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !


Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av denna webbsida varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar