onsdag 23 december 2009

Lille Julafton Topptips !

ERBJUDANDE !!! Alla som köper Fotbollspengar från min länk får 50 SEK från mig ! Jag är säker på att du kommer att tjäna bra med pengar med hjälp av Fotbollspengar så jag ger dig personligen 50 SEK. Inga frågor och inga konstiga krav, du får 50 SEK. När du har köpt det så skickar du ett mail till mig så sätter jag in 50 SEK på ditt konto !
Detta erbjudande går ut den 31 december 2009.


KÖP FOTBOLLSPENGAR---> www.Fotbollspengar.se

BLOGGENS STARTDATUM: 30 OKTOBER 2009

"TOPPTIPSET ONSDAGEN DEN 23 DECEMBER 2009"

Spela Topptipset på Svenskaspel.se !


1. Toulouse - Bordeaux: 1 X
2. Le Mans - Monaco: X 2
3. Lyon - Montpellier: 1 2
4. Marseille - Auxerre: 1 X
5. St.Liege - Kortrijk: 1
6. Groningen - NEC Nijmegen: 1 X
7. Heerenveen. - PSV Eindhoven: 2
8. Galatasaray - Trabzonspor: 1 X

64 Kronor kostar det att lämna in.

Spela Topptipset på Svenskaspel.se !


OBS: MATCH NUMMER 7 KOMMER ATT LOTTAS ! I URNAN ÄR DÄR 2 ETTOR, 2 KRYSS OCH 12 TVÅOR. Spikar du en tvåa på din kupong så har du 75% chans att det blir en tvåa. Men tittar man på streckfördelningen så är PSV streckat till bara 45% !!! Man har verkligen oddsen på sin sida.

Mitt Topptips för 64 kronor har jag lämnat in, men jag har även satt ihop ett Topptips för 324 kronor men detta lämnar jag INTE IN. Det kan vara till hjälp för den som vill satsa lite mer bara. Här kommer det.

INOFFCIELT TOPPTIPS (LÄMNAS INTE IN)

1. Toulouse - Bordeaux: 1x2
2. Le Mans - Monaco: 1x2
3. Lyon - Montpellier: 1x2
4. Marseille - Auxerre: 1
5. St.Liege - Kortrijk: 1x
6. Groningen - NEC Nijmegen: 1x2
7. Heerenveen. - PSV Eindhoven: 2
8. Galatasaray. - Trabzonspor: 1 X

Systemet kostar 324 kronor att lämna in.

Spela Topptipset på Svenskaspel.se !JULERBJUDANDE FRÅN BETFAIR ! BLI MEDLEM IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av denna webbsida varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 150 kr och satsa på valfri fotbollsmatch. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar