tisdag 1 december 2009

Nya speltips - Tjäna pengar på att trada och spela emot lag.

Summering av gårdagens speltips: Det var en klockren analys av Kaiserslautern - Armina Bielefeld ! Matchen var väldigt tight och tuff men ändå rätt så hyfsat med målchanser.
Slutresultatet blev 1-0 till hemmalaget efter mål i 77:e minuten. Så ni som valde att ligga kvar med ert vad på UNDER 3,5 mål hela matchen vann :)
Men jag själv väntade i 15 minuter sen trada jag ut. (Precis som man ska)
Innan matchen SPELADE jag UNDER 3,5 mål till odds 1,35 med insatsen 500 kronor. När 15 minuter hade gått var oddset nere i 1,22. Jag satsade då 553 kronor på BOKA 3,5 mål. Då fick jag fram gröna siffror på min skärm som talade om för mig att jag skulle vinna 50 kronor hur det än gick i matchen :) GUTT ! 15 minuter = 50 kronor ! Bra lön för en kvart ;)

BLOGGENS STARTDATUM: 30 OKTOBER 2009

STARTKAPITAL: 5000 KRONOR

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIRKONTOT: 6349 KRONOR

(Topptipset,Powerplay och Kombispel räknas inte in i BETFAIRKONTOT)

"SPELTIPSEN TISDAGEN DEN 1 DECEMBER 2009"

Match: Chateauroux - Guingamp. Start: 20:00. Tips: BOKA Chateauroux. Odds: 2,34. Insats: 40 Kronor (Risken blir 53 kronor)

Kommentar: Chateauroux har börjat spela lite sämre och det känns som om laget är på väg ner i form . Laget har bara tagit 1 seger på de 7 senaste matcherna. Guingamp är i riktigt fin form ! Efter en trög inlednig så har laget börjat vinna och har nu 2 raka vinster. Tror att Guingamp möter hemmalaget i exakt rätt läge.

Match: Southampton - Wycombe. Start: 20:45. Tips: BOKA Southampton. Odds: 1,50. Insats: 50 Kronor (Risken blir 25 Kronor)

Kommentar: Southampton är ett väldigt bra lag och har många skickliga fotbollsspelare. Men jag tror att det blir lite underskattning i denna match...
Wycombe har gått trögt en tid men verkar vara på gång nu ! Har 2 raka segrar mot bra motstånd. Detta blir ingen "Walk In The Park" för Southampton tror jag. Prisvärt odds !


Tyvärr kommer där inte fler matcher idag som jag ska spela på. Det är ett rätt så tunt utbud :( Men imorgon kommer där att vara fler matcher och så är det ju även Topptipset ! :) Det ser jag redan fram emot. Men jag tycker att jag har hittat 2 bra spel ikväll som kan generera lite "cash" förhoppningsvis !

BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG OCH FÅ 300 KRONOR ATT SPELA FÖR !


LYCKA TILL !
Gå till Betfair.com

Jag är professionel Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Allt Inom Spel Och Dobbel Hittar Du Här

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av denna webbsida varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar