torsdag 24 december 2009

GOD JUL TILL ER ALLA :)

ERBJUDANDE !!! Alla som köper Fotbollspengar från min länk får 50 SEK från mig ! Jag är säker på att du kommer att tjäna bra med pengar med hjälp av Fotbollspengar så jag ger dig personligen 50 SEK. Inga frågor och inga konstiga krav, du får 50 SEK. När du har köpt det så skickar du ett mail till mig så sätter jag in 50 SEK på ditt konto !
Detta erbjudande går ut den 31 december 2009.


KÖP FOTBOLLSPENGAR---> www.Fotbollspengar.seBLOGGENS STARTDATUM: 30 OKTOBER 2009

Summering av gårdagen: Det blev inte alls som jag hade tänkt mig igår. Marseille svek och även mitt kombispel gick åt helskotta.

Idag blir det inga speltips på fotboll. Det är ju JULAFTON ! :)

Jag kan rekommendera ett erbjudande från Unibet ! Du får 150 kronor att spela på valfri fotbollsmatch, förlorar du på ditt spel får du dina 150 kronor tillbaka utan några frågor ! Det ät ett grymt erbjudande för nya kunder :)

Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 150 kr och satsa på valfri fotbollsmatch. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka.


På Betfair får du 300 KRONOR GRATIS att spela för om du blir ny medlem !!!

BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !

Jag vill önska alla en riktigt GOD JUL och jag hoppas att ni får det trevligt med släkt och vänner :)

Vill ni ha speltips på NBA idag så är det bara att checka in min bettingblogg sida.

Den hittar ni på betfairspeltips.bettingbloggen.com

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av denna webbsida varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar