onsdag 16 december 2009

Premier League och Europa League !

Summering av gårdagen: Aston Villa tog en stabil seger mot Sunderland och det var riktigt trevligt :) Men Leeds skulle tvunget gå och vinna med 2 måls marginal så det blev bara "X" i den matchen.
Det blev då en total förlust på 55 kronor.
Mina NBA spel går mycket bättre än mina fotbollsspel för tillfället. Där sitter nästan allt ! betfairspeltips.bettingbloggen.com . Jag tycker att oddsen på fotbollsmatcher inte är lika lockande som NBA. När man spelar på fotboll så kan man sätta 3 tecken, men på NBA kan det aldrig bli ett X. Det ger en klar fördel. Men jag ska fortsätta med mina tips för fotboll är det bästa som finns :) Men om jag själv får säga det så är jag rätt vass på att hitta bra spel på NBA så håll ett öga på dem ;)

Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 150 kr och satsa på valfritt Europa League spel. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka.


Nää, nu är det dagens matcher som gäller och idag är det bland annat Premier League, Europa League och Topptipset ! Fullspäckad speldag och jag är laddad !

BLOGGENS STARTDATUM: 30 OKTOBER 2009

STARTKAPITAL: 5000 KRONOR

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIRKONTOT: 5548 KRONOR

(Topptipset och Powerplay räknas inte in i BETFAIRKONTOT)


"SPELTIPSEN ONSDAGEN DEN 16 DECEMBER 2009"

Match: Panathinaikos - Dinamo Bukarest. Tips: 1. Odds: 1,59. (Betfair) Insats: 120 Kronor.

Kommentar: Panathinaikos kallade in Nioplias som ny tränare istället för Ten Cate. Laget är fruktansvärt hemmastarka och kommer inte släppa till mycket mot Bukarest.
Om det ska bli avancemang för Dinamo Bukarest så krävs vinst med ett par måls marginal. Jag tror att dem kommer att bli övermodiga och flytta upp folk rätt snabbt i matchen och det kommer att straffa sig mot bra motstånd. STENKLAR 1 !

Match: Tottenham - Manchester City. Tips: 1. Odds: 2,36. (Betfair) Insats: 90 Kronor.

Kommentar: Rena sjukstugan i Manchester City ! INFÖR TOTTENHAM - MANCHESTER CITYKOMBISPEL PÅ BETSAFE

Match:FC Basel - Fulham. Tips: Dubbelchans (1x) Odds: 1,30 INFÖR BASEL - FULHAM
Match: Monaco - Rennes. Tips: 1x2 Handikapp (+1,0 för Monaco) Odds. 1,43 INFÖR MONACO - RENNES
Match: Club Brugge - Toulouse. Tips: 1x2 Handikapp (+1,0 för Club Brugge) Odds: 1,31

Sammanlagt Odds: 2,44 Insats: 100 Kronor. Eventuell Vinst. 144 kronor.

Jag kommer att lägga upp min Topptipsrad inom kort. Vill ni se vilka matcher det är idag så kan du göra det HÄRBLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !


Gå till Betfair.com

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av denna webbsida varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar