onsdag 2 december 2009

Onsdagens Topptips - 8 rätt idag ska det bli !


Nu har jag spikat raden till Topptipset och du ser den här undertill.

1. Manchester City - Arsenal X 2
2. Blackburn - Chelsea 2
3. Slavia Prag - Genoa 1 X 2
4. Valencia - Lille 1 X
5. Celtic - Hapoel Tel Aviv X 2
6. Hamburg - Rapid Wien 1 X 2
7. Salzburg - Lazio 1 X
8. AEK Athen - Everton 1

Systemet kostar 144 kronor att lämna in och innehåller 2 helgarderingar samt 4 halvgarderingar.

Det går att se AEK Athen - Everton på TV 4 Sport klockan 19:00 för den som vill det.
Betfair har även livestream på Manchester City - Arsenal för den som är sugen på att titta på den matchen.

Jag pratade med en bekant idag och han trodde att Topptipset kommer att bli större och populärare än Stryktipset. Tittar man på omsättningen så ökar den hela tiden på Topptipset så det är inte helt omöjligt. Man har en ärlig chans att vinna pengar på detta spelet och för att lyckas krävs en ett så stort system.

Jag hoppas att tipsen hjälper er att vinna lite pengar idag och lycka till!

13 kommentarer:

 1. Hej
  det blir faktiskt första gången jag ska spela på topptipsen:) hoppas att det kommer gå bra detta:) tycker att du har en mycket bra blogg:)

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas att det inte blir sista gången :) Topptipset är ett väldigt trevligt spel med stor vinstmöjlighet ! Jag hoppas att det går bra ikväll :)
  Tack så mycket för det :)

  SvaraRadera
 3. Grym hemsida. Hur länge har du hållt på med trading? Vad är din största vinst någonsin?

  SvaraRadera
 4. Tack så mycket :) Alltid kul att få positiv feedback. Jag har hållt på med detta sedan februari 2009. Min största vinst är 18.000 kronor på Topptipset. Men om du menar när jag tradar på Betfair så har jag vunnit 3600 kronor på en enda match :) men så mycket brukar jag inte vinna på en match.

  MVH Rasmus

  SvaraRadera
 5. Fotbollspengar ! Vad handlar det om egentligen?

  SvaraRadera
 6. Fotbollspengar handlar om trading. Att man minimerar sina risker men ändå har chans att vinna mycket. Du "tradar" ut din position och vinner hur det än går i en match. Fotbollspengar har 10-12 olika system som hjälper dig med detta :) Jag använder mig av nästan alla systemen varje dag för att tjäna pengar på Betfair :)

  MVH Rasmus

  SvaraRadera
 7. Okej, jag förstår. Verkar ju bra, så får kolla upp det mer :)

  SvaraRadera
 8. ja det hoppas jag med:) hur mycket kan man vinna nu ikväll då, om man satsa 144kr? dum fråga kanske men jag är inte så bra på sport, men fotbollspengar 0,3 är väldigt lönsamt för då har ju man verkligen koll.

  SvaraRadera
 9. Insatsen har inte så stor betydelse när man tippar Topptipset, bara man har 8 rätt :) Vad man vinner bestäms när alla matcherna är slut. Det beror på om där är skrällar eller om favoriterna vinner osv. Helt rätt :)

  MVH Rasmus

  SvaraRadera
 10. vilken tid ungefär vet man om man har vunnit på toptipset?

  SvaraRadera
 11. Det är när alla matcherna är slut. Så vid ungefär 23:00 borde du veta det :)

  MVH Rasmus

  SvaraRadera
 12. Det här med bok osv. kan man bara göra det på betfair? Finns det ngt system man kan köra på bet 365? bra blogg förövrigt

  SvaraRadera
 13. BOKA/(Lay på engelska) kan man bara göra på en betting exchange som exempelvis Betfair. Men du kan även använda Betsson. Men på BET365 kan du bara spela 1, X eller 2. Där kan du inte spela emot att något INTE ska inträffa.
  Men man kan använda BET365 sidan om Betfair om man vill. Om till exempel BET365 har lite hägre odds på ett resultat man vill spela på så kan man ju ta det där. Men så gör aldrig jag, blir lite mycket att hålla reda på.
  Tack så mycket :)

  MVH Rasmus

  SvaraRadera