lördag 13 november 2010

Atl Madrid - Osasuna (Spanien, La Liga)

Tradingspel: BOKA X till oddset 4,1.

Försäkringar: HalvFörsäkring på 0-0 till oddset 14,5. (299 SEK) . Helförsäkring på 1-1 till oddset 8,8. (876 SEK)

Insats: 2000 SEK (Risk: 6200 SEK)

Tradingbolag:Betfair, Klicka Här För Att Bli Kund!

Resultat: RÄTT !! Perfekt scenario blev det. Mål i minut 26 och minut 41 gjorde att jag jag kunde trada ut men jag väntade. Följde matchen noga och när Osasuna fick utvisning i andra halvlek var det klart. 3-0 lite efter utvisningen var inte helt fel heller :) VINST: 756 SEK !!

Kommentar: Osasuna åkte ur cupen mot Deportivo i veckan men laget satsade inte speciellt på denna cup. Nu är det dags för ligaspel igen.
på bortaplan har laget stora problem och man har endast mäktat med att ta en poäng och gjort 1 ENDA MÅL !! Det är fruktansvärt dåligt. Mot Atl Madrid kommer det inte att bli lättare ! Osasuna saknar även den vasse anfallaren Walter Pandiani.

Atl Madrid då, Sergio Costa är avstängd idag men laget har en hyfsat bred trupp så det ska inte vara några problem. Med Kun Agüero och Diego Forlan på topp bör detta bli en enkel resa för madridlaget.

7 kommentarer:

 1. Ang. att boka x o spela resultat som ovan:

  Hur låg insats kan du ha med denna metod?

  Menar du att spela alla 3 samtidigt = före matchstart/ boka x före matchstart o efter matchstart lägga spel på 0-0 och 1-1?

  Om man tradar resultatspel: finns det någon bra metod på det?

  MVH RH

  SvaraRadera
 2. Ang.ovan stående:

  Vad är lägsta insats du kan lägga på denna metod?

  Visst menar du att spela alla 3 före matchstart?.

  Finns det någon bra trading metod på resultat trading?

  MVH RH

  SvaraRadera
 3. RH: Jag har lagt in alla mina spel före matchstart. Sen agerar jag om jag behöver under matchen :) Så alla 3 ska spelas innan matchstart.

  Den lägsta insatsen är ju 30 kr på betfair. men jag rekommenderar typ 100-200 kr så man kan vara med och spela på allvar.

  Fotbollspengar har en oerhörd lönsam metod på Rätt resultat marknaden. Den kan jag tyvärr inte avslöja här :( Men den använder jag mig väldigt mycket av.

  SvaraRadera
 4. Nää, tyvärr inget topptips idag. jag har varit och ätit kalkon och sen drog det ut på tiden :( men imorgon ska här laddas in ett grymt bra topptips !

  SvaraRadera
 5. Ang. ovanstående match:

  Du rekommenderar:100-200 kr som du skrev.

  Om man bokar X vilken insats då?

  Spelar på 0-0 insats?

  och på 1-1 insats?

  PS: när de blir mål spelar du väl X i ovan stående match?

  Ang: resultat metod: om du inte vill/ kan köpa fotbolls pengar just nu, där står väl vilken metod man ska använda för res. metoden.

  Men vad kan jag få fram hur man angerar på resultat marknaden?

  MVH RH

  SvaraRadera
 6. Det beror ju på vad man känner sig trygg med. Man ska ju aldrig någonsun riskera pengar som man inte har råd att förlora. Den regeln bör följas alltid.

  Vad du ska spela på 0-0 och 1-1 beror ju helt på vilken risk du får när du har bokat X. Riskerar du 1000 kr om matchen skulle sluta X så får du ju spela 0-0 upp till 500 kr om du vill köra med en halvförsäkring. Annars får du satsa mer om köra med en helförsäkring upp till 1000 kr.

  När det blir mål spelar jag inte alltid på X direkt. Har jag en helförsäkring på 1-1 så väntar jag alltid. Blir det då 2-0 så väntar jag ibaland. Det beror på matchbilden.

  Jag kan tyvärr inte skriva ut alla metoder som fotbollspengar har i sitt material. Då får jag nog en anmälning på mig. Så mitt råd är att köpa fotbollspengar och börja därifrån. Det är ett säkert sätt att bygga upp sitt konto sakta med säkert :)

  SvaraRadera